Zoque.Forum
»
hazır bilgisayar önerisi ??
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: hazır bilgisayar önerisi ??
iste onunda bir cözümü var noton ghost sistemi kurdfuktan sonra bir defa imajını alıyorsun ve sistemin goctugunde imajı yukle dediginde saatlerce o driver bu driver ugrasmiosun en şişme sistem 10 dk yukluyor yani yaklasık ,icinde 20 gb veri olan sistemler ama suruculeri tanıtılmış ham bir win sistem ortalama yeni bir pcd 3 veya 4 dk da bitiyor
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
Toplama bilgisayar alan arkadaşlarım bir çok problemle karşılaşıyorlar. Birisi bundan sonra pahalıda olsa kesin markalı alırım diyor. En son kuzenim toplama bilgisayar aldı
bilgisayarda P-4 256 MB Ram 128 MB ekran kartı var. 3-4 sene öncesinin oyunlarını(sin) çok yavaş oynatıyor bazen kitleniyor problem oluyor. sorun donanım uyuşmazlığımıdır. Yoksa windows ve sürücü güncellemelerinin yapılmamasından mı kaynaklanıyor
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
@melancholy' bahsettigi konuya bende deginmek istiyorum.
NORTON GHOST, öyle cok fazla teknik bilgi gerektirmiyor. tr de iken 30-40$ civari fiyati vardi, simdi de o civardadir sanirim. (bazen hediye de cikabiliyor baska bir seyin yaninda) Yapilmasi gereken sadece 1 defa lazim olan HERseyi kurmak. Kendi sihirbazi var, .gho adinda bir dosyaya pc nin varini yogunu kaydediyor. bu .gho doyasini baska bir partition a yada cd/dvd ye yazabilirsiniz. ilerde sorun ciktiginda bunu tekrar geri yürekleyerek HERseyinize yeniden kavusabilirsiniz. yanlis hatilamiyorsam en son 7-8 GB bilgiyi 14 dakika geri yüklemisti. (windows+ tüm sürücüler+ tüm programlar+ tüm favorit +tüm kisayollar....) Şiddetle ve Şiddetle ve Şiddetle herkese öneriyorum
|
Zoque'a hoşgeldiniz!