|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
AVerTV Studio Sorunu
Merhabalar, Elimde başlıkta da görülen "AVerTV Studio" kartı var. Şükür, donanım açısından hiçbir sorun yaşamıyorum. Fakat kabuslarım "sürücü" denildiği zaman ortaya çıkıyor. İşletim sistemim "Win98SE" olmasına rağmen, sürücü ve programın içinde bulunduğu cd'den yükleme yapmaya başladığım zaman, ilk olarak benden ""msyuv.dll" ve ""tsbyuv.dll" isimli sürücüleri Windows CD'sinden yüklememi istedi. Ne yazık ki bu dosyalar Windows Cd'si içersinde yoktu.. Win98'e uygun sürücüleri ve programı yüklediğim zaman ise hiçbir problem yaşamıyorum. Fakat AVerMedia'nın yükleme sayfasından aldığım güncellenmiş "Win98 SE'a uygun sürücü ve programı çekip yüklediğimde ise programın açılış ekranı gelmesine rağmen ne yazık ki kendisi açılmıyor ve sistemi kilitliyor. İşin ilginç tarafı, formattan (dün gece attım) önce sonradan çektiğim program ve sürücüler çok güzel çalışıyordu. Win98SE'a uygun olan son versiyonu yüklemek istememin ana nedeni MPEG4 formatında video kayıt ve MP3 formatında ses kayıt imkanı vermesi (98 versiyonunda menüler eski ve yeterli verimi sağlamıyor, MPEG 1-2 formatında kayıt yapıyor..). Eğer bunun bir çözümünü bilen varsa lütfen esirgemesin. Çünkü çok can sıkmaya başladı. (Bu nedenle makineyi daha yeni formatlamışken yanlış sürücü yüzünden bir kez daha formatlamak zorunda kaldım )Şimdiden teşekkürlerimle...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!