Zoque.Forum
»
Alcatel 330 ADSL modem
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Alcatel 330 ADSL modem
Selamlar. Alcatel 330 ADSL modem aldım ve çok memnunum ama admin konsol ip'sini bulamıyorum. 10.0.0.3 yazdım olmadı. Birkaç şey daha denemedim ama yok... Nerden öğrenebilirim?? Kullanma klavuzunda konsoldan bahsediyor ama IP numarası yazmıyor.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: Alcatel 330 ADSL modem
benim bildiğim böyle bir admin konsolu olmadığı.. web based yönetim yok çünkü ( en azından ben öyle biliyorum )
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: izmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
10.0.0.2 olmasın , bende Zoom var onun ip si böyle.
CD sini yüklemeyi denedin mi? Genelde otomatik olarak masaüstünde kısayol çıkıyor.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
herhangi bir admin konsolu olmadığını öğrendim. büyük ihtimal değiştireceğim modemi. yapmak istediğim şey port açmak. çok da önemli değil aslında, başka yöntemlerle de yapabiliyorum ama uyuz oldum bi kere. dandirik modemlerin bile admin konsolu varken ben paraya kıydım alcatel modem aldım, admin konsolu yok. olacak iş mi?!
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: denizli
|
Alıntı:
port açmaktan behsetmişsiniz ama sanırım bu modemde buna ihtiyaç duyulmuyor. port filter, firewall vs. gibi özellikleri olmadığından yazılımsal firewall kullanarak nete çıkan makinelerinizi korumanız gerekiyor. bu durumda da port açmak istediğiniz de firewall yazılımınızda ayarlamalar yaparak olayı çözebilirsiniz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!