|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Harddisk - Veri Kurtarma - Acil, Eş-Dost, Arkadaş Aranıyor !
az önce ibas'a bir mail attım 10 saniye sona beni aradılar ve harddisk içindeki bilgilere ulaşmamız için norveçe göndermemiz gerekli dediler fiatlandırma içinde 1500euro civarı olur diyip isterseniz test içinde 150euro verebilir ve onaylarsanızda 1500 euro gibi bir fiyata bilgileri kurtarır diskinizle beraber bilgileri size göndeririz dediler, sonuç olarak kaybolanlar önemli olunca ona göre bir fiyat çektiklerini düşünüyorum o yüzden başka yöntemler deniycem ancak bunun sonu çıkmaz gibime geliyor. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Su an bir CD den bilgisayarimi calistirip foruma yazi yaziyorum. (eski dost knoppix-std)
Bir sure daha bu sekilde takilacagim. Ibas o sekilde ben sahsen yeni bir HDD vs. siparisi verdim ancak sahsen henuz senesini doldurmamis bir toshiba HDD nin bozulmasi ve yetkillelerin hic bir sekilde bu konuda destek vermemesi cok sinirime gitti. HDD mi geri almadan da yeni bir HDD vermediklerinden bende yen i bir HDD siparis ettim. Seagate. HDD ide bekletecegim yakin donemde zaten biraz uzmanlasmak istedigim konulardan biriydi bizzat kendim ugrasmayi planliyorum. Artik yarim kalan projelerede isimizi bitirince devam ederiz Birde bu konuda onemli olan bir sey daha varki icerisindeki bilgilerin guvengligi. Sonucta HDD mi herkese teslim edemem. O yuzden biraz es dost ariyorum ki gideyim yanina birlikte halledelim olayi acisindan.
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
, ya harddiskten alıcam bu dosyaları ya da böyle yarım yamalak giderler bir süre daha diye bir kaç sitemi kendi haline bıraktım, @soul sana da kolay gelsin diyorum, harddiskteki bu problemi yaşadığım ilk anı (sanırım 1 - 1.5 ay önce evet evet tembelim ) hatırlıyorum da baya bir kötü oluyor insan,
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: LND
|
sagol
![]() Bu arada direk live CD kullanmak istersen su an severek kullandigim knoppix-std icerisinde sleuthkit te dahil olmak uzere saglam bir tool arsivi var direk CD den boot edip deneyebilirsin.
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: Edirne
|
Vallahi ferruh geçmiş olsun... 4 defa hdd' i bozulan biri olarak(
) şu anki durumunu çok iyi anlıyorum. @DesignSTRATEGY' ye katılıyorum. şirketler bu işi bayağı maliyetli yapıyor.
Alıntı:
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
İstanbul'da iseniz yazıcıoğlu pasajının karşısındaki pasajın üst katlarında vitrininde harddisk tamiri ve veri kurtarması yapılır diyen en az 5-6 tane servis-dükkan karışımı yer görmüştüm..Belki yardımcı olabilirler ama bu arada ne kadar güvenilir yerler bilinmez..
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Benim de bir sorunum var. Buraya yazmayı uygun gördüm.
Yedek olarak kullandığım emektar HDD'im içinde yaklaşık 13GB bilgiyle çalışamaz duruma geldi. Sorunu büyük ihtimalle motorunda. Çünkü kartın üzerindeki led yanıyor fakat hareket yok. Birkaç yere dannıştığımda 1.000$ gibi fiyatla karşılık verdiler. Ayrıca burada da 1.000'li $'lı fiyatları gördüm. Bu fiyatlar abartı mı yoksa daha makul fiyatlara (HDD fiyatına) bu sorun çözülebilir mi? Yoksa HDD artık bir aksesuar niteliğine mi sahip olacak. Önemli olan nitelik midir nicelik mi ![]() HDD'nin içinde çok önemli olmayan bilgiler de var fakat 8Gb. gibi bölümü önemli. Kolay gelsin |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!