Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Donanım/Hardware » Harddisk - Veri Kurtarma - Acil, Eş-Dost, Arkadaş Aranıyor !

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 07.09.2004   #11 (permalink)

DesignSTRATEGY's Avatar

Yer: istanbul
Re: Harddisk - Veri Kurtarma - Acil, Eş-Dost, Arkadaş Aranıyor !

az önce ibas'a bir mail attım 10 saniye sona beni aradılar ve harddisk içindeki bilgilere ulaşmamız için norveçe göndermemiz gerekli dediler fiatlandırma içinde 1500euro civarı olur diyip isterseniz test içinde 150euro verebilir ve onaylarsanızda 1500 euro gibi bir fiyata bilgileri kurtarır diskinizle beraber bilgileri size göndeririz dediler, sonuç olarak kaybolanlar önemli olunca ona göre bir fiyat çektiklerini düşünüyorum o yüzden başka yöntemler deniycem ancak bunun sonu çıkmaz gibime geliyor.
DesignSTRATEGY şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 07.09.2004   #12 (permalink)

sahip's Avatar

gerçekten çok üzüldüm
sahip şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 07.09.2004   #13 (permalink)

soul's Avatar

Yer: LND

Su an bir CD den bilgisayarimi calistirip foruma yazi yaziyorum. (eski dost knoppix-std)
Bir sure daha bu sekilde takilacagim. Ibas o sekilde ben sahsen yeni bir HDD vs. siparisi verdim ancak sahsen henuz senesini doldurmamis bir toshiba HDD nin bozulmasi ve yetkillelerin hic bir sekilde bu konuda destek vermemesi cok sinirime gitti.

HDD mi geri almadan da yeni bir HDD vermediklerinden bende yen i bir HDD siparis ettim. Seagate.

HDD ide bekletecegim yakin donemde zaten biraz uzmanlasmak istedigim konulardan biriydi bizzat kendim ugrasmayi planliyorum. Artik yarim kalan projelerede isimizi bitirince devam ederiz

Birde bu konuda onemli olan bir sey daha varki icerisindeki bilgilerin guvengligi. Sonucta HDD mi herkese teslim edemem. O yuzden biraz es dost ariyorum ki gideyim yanina birlikte halledelim olayi acisindan.
Old 07.09.2004   #14 (permalink)

Alıntı:
soul tarafından gönderilen mesaj:
Hizir unutmadan o iş için yani HDD yi linux görüyorsa biçilmiş kaftan SleuthKit;
http://www.sleuthkit.org/ Bunu dene
teşekkürler, bir deneyelim bakalım bunu ben yarım kalan projeleri olduğu gibi bıraktım, linux ile erişince tamam nasıl olsa kurtarılabiliyor diye bir ara boştaki harddisklerden birine linux yükleyip hallederim diyordum, sanıyorum ki biraz tembelim , ya harddiskten alıcam bu dosyaları ya da böyle yarım yamalak giderler bir süre daha diye bir kaç sitemi kendi haline bıraktım,

@soul sana da kolay gelsin diyorum, harddiskteki bu problemi yaşadığım ilk anı (sanırım 1 - 1.5 ay önce evet evet tembelim ) hatırlıyorum da baya bir kötü oluyor insan,
hizir şu an çevrimdışı  
Old 07.09.2004   #15 (permalink)

soul's Avatar

Yer: LND

sagol

Bu arada direk live CD kullanmak istersen su an severek kullandigim knoppix-std icerisinde sleuthkit te dahil olmak uzere saglam bir tool arsivi var direk CD den boot edip deneyebilirsin.
Old 07.09.2004   #16 (permalink)

erguven's Avatar

Yer: Edirne

Vallahi ferruh geçmiş olsun... 4 defa hdd' i bozulan biri olarak( ) şu anki durumunu çok iyi anlıyorum. @DesignSTRATEGY' ye katılıyorum. şirketler bu işi bayağı maliyetli yapıyor.
Alıntı:
Birde bu konuda onemli olan bir sey daha varki icerisindeki bilgilerin guvenligi. Sonucta HDD mi herkese teslim edemem.
Ve kesinlikle de bu konuda haklısın diyorum ve tekrar geçmiş olsun!
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896
erguven şu an çevrimdışı  
Old 08.09.2004   #17 (permalink)

r00t's Avatar

Yer: İstanbul

İstanbul'da iseniz yazıcıoğlu pasajının karşısındaki pasajın üst katlarında vitrininde harddisk tamiri ve veri kurtarması yapılır diyen en az 5-6 tane servis-dükkan karışımı yer görmüştüm..Belki yardımcı olabilirler ama bu arada ne kadar güvenilir yerler bilinmez..
Old 26.04.2005   #18 (permalink)

ilhamiyucel's Avatar

Görsel: 92

Benim de bir sorunum var. Buraya yazmayı uygun gördüm.

Yedek olarak kullandığım emektar HDD'im içinde yaklaşık 13GB bilgiyle çalışamaz duruma geldi. Sorunu büyük ihtimalle motorunda. Çünkü kartın üzerindeki led yanıyor fakat hareket yok.

Birkaç yere dannıştığımda 1.000$ gibi fiyatla karşılık verdiler. Ayrıca burada da 1.000'li $'lı fiyatları gördüm.

Bu fiyatlar abartı mı yoksa daha makul fiyatlara (HDD fiyatına) bu sorun çözülebilir mi? Yoksa HDD artık bir aksesuar niteliğine mi sahip olacak. Önemli olan nitelik midir nicelik mi

HDD'nin içinde çok önemli olmayan bilgiler de var fakat 8Gb. gibi bölümü önemli.

Kolay gelsin
ilhamiyucel şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

araniyor , arkadas , esdost , acil , kurtarma , veri , harddisk

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 18:06.