|
|
#2 (permalink) |
|
Re: epox anakart kullanan!
1.5 senedir amd işlemcili epox kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. gayet memnunum diyebilirim
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Epox anakartlar ile ilgili haberlerle bende ilgileniyorum yada en azından dikkatimi cekiyor. Aslında, Mavibilgisayar'in internet sitesinin bit pazarı bolumunde neden bu kadar cok epox var merak ediyorum. Akla yanlış yorumlar getirebiliyor.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Epox, kaliteli anakartlar üretir. Özellikle AMD sistemlerde stabil bir performans sergiliyor. Bu arada anakartlarda ısınma problemi de önemli sorunlar arasında. Ona da dikkat et derim. Yani alacağın markayı/modeli iyi incelemelisin.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Üç aydır epox+amd 2500, iki yıldır msi+amd 2000 kullanıyorum. Bu iki makina arasında performans olarak msi+amd 2000'i tercih ederim.
Epox'un performansıda (oyunları bilmem) güzel fakat pek etkilemesede ısınma sorunu var. Bir de, cd-rw ve cd-room taktığımda makine kitleniyor. cd-roomsuz kullanmak zorunda kaldım. Gerçi bu sorun üzerinde pek durmadım çünkü bu makinede sadece cd-rw işimi görüyor. Bunlar dışında başka sorun göremedim. İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!