Zoque.Forum
»
Ölçülen ve kullanılan kota uyumsuzluğu (ADSL)
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ölçülen ve kullanılan kota uyumsuzluğu (ADSL)
İnanılır gibi değil. 3 gb 256 sınırlı ADSL kullanıyorum. Adamların önerdiği du mater programı ocak başından beri 1,96 GB gösterirken TT un kota öğrenme sitesinde 3,27 GB ile kotayı çoktan aşmış görünüyorum. Niyedir bilmiyorum. Fikri oln varsa sevinirim..
Bu arada sizin ADSL modeminizinde bilgisayar kapalıyken data led'i ara ara yanıp sönüyor mu. Kaçak kullanım olabilir mi ki olsa niye benim ADSL modem yanıp dursun kaçak kullananın ki yanardı ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: Ölçülen ve kullanılan kota uyumsuzluğu (ADSL)
adslkota.ttnet.net.tr vardı birkaç hafta önce bilirsin.. du meter tarzı programları öneriyorlardı ancak bir açıklama vardı. bu tip programların %10-15 kadar eksik hesapladığına dair..
kaçak kullanım senin hattın üstünden ve ancak senin şifrenle olabilir.. ama tahminimce 1 sinyal 2 modeme gitmez ![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Ölçülen ve kullanılan kota uyumsuzluğu (ADSL)
Tabi onu biliyorum Du meter tarzı programlar bazı bilgileri , tam bilmiyorum ama tanımlama vs gibi rutin ağ iletişim bilgilerini kaydetmiyormuş ve bir miktar fark oluyormuş. Ama 2Gb ile 3Gb arasında ciddi fark var. Muhatapta bulamadım TT de ne yapmak lazım bilmiyorum... En iyisi sınırsıza geçmek gibi görünüyor...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!