|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Klasör silinmiyor :(
E sürücüsüne 3d ile ilgili bir dosya yüklenmiş motion adında bir klasör ama motion klasörü içinde belki 20 tane motion adlı klasör var kim oluşturdu yada kendi kendine mi oldu bilmiyorum. En sona geldiğinizde bir çok klasör çıkıyor yine onların içindede klasörler ve dosyalar var. Silmeye kalktığımda garip bir silinemiyor uyarısı alıyorum mesela about:silinemiyor bu kadar sanırım bir arada silinememesi için uzun girdi yada yol çok uzun gibi bir takım uyarı mesajları çıkmıştı. KIsacası ne yaparsam yapayım toptan kaldıramadımbu dosyayı artık Max'in bir klasörümü nedir bilmiyorum ama deli etti 100 GB veri var format atamıyorum bu yüzden bana bir yol söyleyin yada birprogram ... Nasıl kurtulabilirim bu dosyadan? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Klasör silinmiyor :(
Klasör içindeki dosyalar zaten büyük ihtimal zarar görmüştür. Aynı sorun bende de birkaç defa oldu. Klasörün içinde aynı klasör onlarca defa tekrar ediyordu.
Bunlardan biri DW ile çalışırken ortaya çıkmıştı. wwwRoot daki dosya sonsuz sayıda devam ediyordu. Bunu PC yi açıp kapattıktan sonra ve DW de siteyi kaldırdıktan sonra silebildim. Yine Müzik klasörümde de aynı sorun olduğunda, ısrarla gelen tüm klasörleri açtım ve onlarca kez aynı klasör içindeki aynı isimli dosyayı açtıktan sonra klasörün içindeki iki mp3 ü gördüm ve sildim. Bunların dışında denilebilecek tek şey herhalde klasik olarak, dosyaları kullanan uygulamayı Task Managerden sonlandırmak ve Cmd den silmek.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Klasör silinmiyor :(
Baya olmuş mesaj yazılalı ama karşılaşan olursa; sakın silmeyin, önce scandisk ile taratın büyük ihtimalle dosya sisteminin kafası karışmış durumdadır.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!