Zoque.Forum
»
Sony handycam'i webcam olarak kullanmak.
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: antalya
|
Re: Sony handycam'i webcam olarak kullanmak.
Küçük bir tavsiyem var; kodak, Nikon, sony gibi markaların dijital görüntü kaydedicilerinde genellikle webcam desteği bulunmuyor ancak resmi olmayan yani yan sanayi programlarla cihazları webcam olarak kullanmak mümkün. Bu programlar tehlikeli olabiliyor. Sadece üretici firmanın hazırladığı ve tavsiye ettiği arabirimleri kullanın.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Marmaris/Muğla
|
Re: Sony handycam'i webcam olarak kullanmak.
Camtasia Studio programını kullanarak cep veya harici takılabilen bir kamerayı webcam olarak kullanılabildiğine dair bir yazı okumuştum .Hatırladığım kadarıyla bu şekilde programın kurulumunda" install Live output support" ve MSN yapılandırmasındaki adımlarda"step 3" seçenekleri işaretleyince ekteki resimlerde ve cep veya kamera takmadığnız halde MSN de ki pencerenizde kameranız varmış görünür. Siz kullanmak istediğiniz cihazı kendi bağlantı kablosu ile PC nize bağladıktan sonra yapılandırmasını yaparsanızda kullanabileceğinizi yazıyordu..Yazıyordu dedim denemedim,çalışıyorsa lütfen cevap yazarsanız aynı zamanda öğrenmişte olalım.
sevgi ve saygıyla. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!