|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ipod sürücü olarak görülüyor mu? (Acil)
Arkadaşlar yeni bir mp3 player aldım. Creative Zen Touch 40 Gb. Uzun suredir forumda mp3 playerlarla alakalı yazıları takip ediyordum ve ona binaen bu aleti almaya karar verdim. Alet güzel, fiyatı makul falan filan ama benim asıl aradığım bir özellik tam istediğim gibi çıkmadı. Ben esasen mp3 çaların yanı sıra dijital verilerimi yanımda taşıyabileceğim bir alet arıyordum. Cd yazma derdinden kurtulayım diyordum. Ama bu aletin kötü yanı, USB den bağlayınca (bilgisayarıma girince) "sürücü" olarak değil de "diğer" bölümünde gözüküyor. Ve herhangi bir bilgisayara taktığınızda direkt gözükmüyor, Nomad exploreri yükledikten sonra o Explorer ile veri alışverişi yapabiliyorsunuz. Peki piyasadaki Ipod ve benzeri aletlerde nasıldır durum. Şu an 1 gün oldu aleti alalı. 7 gün içinde iade hakkım var. Ona göre acil karar vermem lazım. Onlar'da bunun gibi yükleme gerektiriyorsa o zaman fiyat ve performans olarak gayet iyi bir alet diyebilirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Ipod sürücü olarak görülüyor mu? (Acil)
emin değilim ama iPod direk dosya aktarımına izin veriyor olabilir. ama müzik dosyalarını sadece iTunes ile kendi bilgisayarında görüntüleyebilirsin ve aletten kendi bilgisayarına tekrar aktarabilirsin. müziği koruma olayları falan...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!