Zoque.Forum
»
Bilgisayar Toplamak;
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Bilgisayar Toplamak;
Bir çok arkadaş soruyor post product. video kurgu ve grafik ağırlıklı çalışmalar için kullanılacak pc toparlanacak
Banada lazım bende istiyorum araştırıyorum foruma bakıyorum mesela 19 inc samsung LCD monitör yazmışlar Ekran kartınada markasına karar verdim parçaları genelde pahalı olanlardan ama işime yarayacak ve kolay değiştirmeyeceğim sistemler olarak seçiyorum. BURADA MERAK ETTİĞİM VE SORACAĞIM ŞEY ben bu sistemi kağıt üzerinde toparladım ama listedeki parçalar birbirine uyum gösterir mi? Bunu nerden bileceğiz kime soracağız? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Bilgisayar Toplamak;
Açıkcası o konu üzerinde en iyi yer teknik servislerdir. çünkü parça uyumlulukları konusunda en çok sorun çıkabilecek ve onların giderilmesi veya tespitinin yapılmasının isteneceği yerlerdir. Fakat istediğin tarzda yüksek fiyatlı parçalardan oluşan sistemler her zaman peynir ekmek gibi satılıp toplanmaz. Mesela şu anda benim en çok canımı sıkan konulardan birisi prescot işlemcilerdi. İşlemciniz prescot anakartınız prescotu desteklemeyen veya tam anlamıyla uyumlu olmayan bir kart olunca p3 sistemler sizden daha hızlı çalışabiliyor. Daha doğrusu sizin sisteminiz hiç çalışmaya biliyor.
Açıkcası en son ekran kartını alsanızda bu sizi öyle çook uzun zaman götürmeyecektir. Özelliklede son kullanıcısı için tasarlanmış grafik kartlarında.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Re: Bilgisayar Toplamak;
sanırım hazır sistem satan firmaların hazırladıkları PC lerde hangi parça ile hangi parçayı kullandıkları incelenebilir. bunun dışında, www.tomshardware.com.tr de test için kullanılan sistemler incelenebilir çünkü yüksek performans için toparlanmış sistemler test ediliyor.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!