Zoque.Forum
»
yeni bir bilgisayar
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
yeni bir bilgisayar
bu donanım olayını son zamanlarda takip edemiyorum. bütçeyi pek de sarsmayacak aşağıda belirteceğim işleri yapacak bir bilgisayara ihtiyacım var. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
elimde bulunanlar: - cd-writer - dvd rom - ethernet card + ADSL modem - monitör+klavye+fare+bunun gibi aksesuarlar ![]() yapmak istediklerim. - uzunca bir süre webtasarım ve grafik tasarım işinde kullanmak istiyorum. şöyle bir 3-4 yıl beni idare etsin. - upgrade sırasında sorun çıkarmasın. aslında evet beklediklerim bu kadar ideal olanı ve ekonomik olanı bu işe hakim arkadaşlar belirtirlerse memnun olurum.çok teşekkürler. tunca |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Re: yeni bir bilgisayar
Valla kişisel görüş olarak şunu söyliyim, firmaların kâr planlarına bağlı kullanıcılar olduğumuzdan, şu an en yüksek konfigürasyona sahip bilgisayarı alsak bile 3-4 yıl gitmez. AGP8x kasarsın, PCI express çıkar; 32 bit'te coşarsın 64 bit gelir; ATA'da sınır tanımazsın SATA çıkarırlar... gibi
Güncel donanımsal model örneği veremicem ama şunu söyliyim elinde olanların dışında 1000-1400 YTL arası bir kasa toplarsan uzun süre "verimli" olarak çalışırsın. Bu fiyatlar standartlaşmaya başladı çünkü, 2 sene önce de 2 milyardı ideal pc, şimdi de.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!