»
Fotoğraf makinası tavsiye
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Fotoğraf makinası tavsiye
Uzun zamandır severek kullandığım Panasonic Lumix LC20 (sanırım) 4.0 Mpixel fotoğraf makinama bir akrabam tarafından el kondu Şaka bir yana, ciddi ciddi makinayı 4 ay önce 1 haftalığına ödünç verdim (256MB SD kartla ve 2100 mA pilleriyle beraber) ve 4 aydır, sadece sevgili akrabam içindeki fotoğrafları CD'ye yazmam için getirdiğinde yüzünü görebiliyorum.Ağlasam mı gülsem bi bilemedim. Vakti zamanında (2 sene önce) bir dijital fotoğraf makinasına çok ihtiyacım olduğundan bu makinayı 2 maaşımı vererek almış olmam, olayı benim için daha vahim kılıyor tabi. Neyse efendim şimdi ben kendime yeni bir makina almayı düşünüyorum. Tekrar lumix almayağım çünkü karanlıkta yaptığım çekimlerde rahtsız edici kırmızı noktalar oluyordu. Ancak Leica lensinin farkıyla ışık yeterli olduğunda benim diyen makinadan daha güzel çekimler yapabiliyordu. Lensin önemini bilen biri olarak, kaliteli ama çok da pahalı olmayan bir model (malum her an ikinci bir yan cebime durumu olabilir ) arıyorum. Casio Exilim hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Fotoğraf makinası tavsiye
Ne kadar pahalılık o kadar Kalite diye birşeye inanmıyorum ama tabi etkiside olmuyor değil, Casio'yu bilemem ama Sony DSC F717'yi tavsiye edebilirim, 4 aydır kullanıyorum, [Fotoğraflarımı flick'a yüklemeyi düşünüyorum şu sıralar, eğer yüklersem url'i buraya yazarım.] çokta memnunum.
Fotoğrafı için : http://www.dpreview.com/reviews/sony.../frontview.jpg |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!