|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Manisa
|
HP PSC 1510 yeni kartuş tanıtma sorunu
Yeni aldığım için kartuşunu ilk defa doldurttum yalnız kartuş dolu olmasına rağmen mürekkep seviyesini inceleme ekranında dolu olduğunu göstermiyor. Hala boş gösteriyor. Yalnız çıktı alabiliyorum boş gösteripte çıktı vermemezlik yapmıyor yani. Mürekkep seviyesini nasıl düzelteceğim hakkında yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: HP PSC 1510 yeni kartuş tanıtma sorunu
O gösterdiği zaten "tahmini mürekkep düzeyi". Bana da benzer şeyler oluyor. Yeni kartuş taktığımda ille de deneme sayfası yazdırmamı ve kartuşları hizalamam için tarama yapmamı istiyor. Garip bir alet ama güzel çalışıyor. Kalitesi iyi yani.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ben de aynı aleti kullanıyorum ve aynı sorunlar beni de illet ediyor. Her seferinde "Cancel"e basmak zorunda kalıyorum. Kartuş hizala seçeneği de işe yaramıyor ne hikmetse.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yeni kartuş taktığınızda;
* Kendisi bir deneme sayfası yazdıracak * Bu sayfayı tarama bölmesine koyup sol panelden TARAMA düğmesine basın * Tarayıp bir sayfa daha yazdıracak. Normalde bu kadarla bitiyor işlem. Her kartuşta 5-6 sayfalık mürekkebi böyle harcıyor.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Merhaba
Bu sorun HP yazıcılarının bir çoğunda yaşanan can sıkıcı bir durumdur. Kartuş çiplerinde bulunan küçük bir yazılım sayesinde yazıcınızın softwear ine aktarılan bilgi, sizin kartuşunuzun bitmiş olduğunu hafızasında tutar. yazıcıyı atlatmanın tek yolu donanımı geri yüklemek ya da elinizde eski de olsa 5 adet kartuş varsa sırayla bunları yazıcıya takmak. Mesaj cihangir tarafından 12.12.2007 (07:51) yeniden düzenlendi.. Açıklama: reklam olan kisim cikartildi |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!