Zoque.Forum
»
microsoft wireless optical mouse
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
microsoft wireless optical mouse
2 yildir sorunsuz kullandigim mouse bir gun calismaz oldu
bilgisayara taktigim zaman aygit tanimlanamadi (unknown device) seklinde bir uyari aliyorum normalde tak kullan bir alet, driver falan istemiyor muose un altindaki isik normal yanip sonuyor, pilleri kontrol ettim ama wireless aygiti ile arasinda sorun oldugunu dusunuyorum, garantisi doldu bu sorunu nasil cozebilirim.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: microsoft wireless optical mouse
Benzeri bende de var 3-4 gun once tamamen ayni olay oldu
virus mudur nedir kerata ?
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
usb aparatı 2 parça olan modeli ( hareketli ) çabuk bozuluyor. Bende de aynı mouse var daha önce bir arkadaşım aparatı 360 derece çevirip bozmuştu mouse u. Eğer fatura duruyorsa yenisi ile değiştirebilirsiniz. Zaten eski modellerinde usb aparat hatalı idi yeni modellerinde aparat tek parça.
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
mouse mu bozuldu acaba usb aparatı mı? zira bende mouse sağlam, aparatı naneyi yemiş 1 adet mevcut
![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!