Zoque.Forum
»
I:\ Erişilemez Yanlış İşlev Hatası
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
I:\ Erişilemez Yanlış İşlev Hatası
Arkadaşlar DVD sürücümün yüklü olduğu I: sürücüsüne dosya dolu bir DVD koyduğumda okumakta bir sıkıntı olmazken (mesela sinema izlerken..) yazdırmak için boş bir DVD koyduğum zaman ekteki resim dosyasında olduğu gibi "I:\ Erişilemez Yanlış İşlev" hatası veriyor. İnternette baya araştırdım. Fakat malesef bir çözüm bulamadım. Jumperlarla oynayın diyenler var. Fakat Jumper ayarları konusunda da bir fikir sahibi değilim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
www.osmanarslan.com | kişisel portfolio Mesaj David Wenham tarafından 02.06.2007 (22:02) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: I:\ Erişilemez Yanlış İşlev Hatası
Dostum bu hatayı genelde LG marka yazıcılarda alırsın. Örnek alorak şunu söliyim. Bende iki marka dvd yazıcı var ve bu yazıcıların birisi ASUS marka diğeri LG marka. Mesela ben aynı olan boş bir dvd yi asus a takıp tıkladığımda boş sayfa açılıyor. Ama aynı dvd yi lg marka yazıcıma takıp tıkladığımda o hatayı veriyor. Yani burdaki odak noktası lg nin boş olan bi dvd yi asus gibi boş sayfada açamadan o hatayı verditmesi. Yani sanki bunun sistem hatası gibi bize göstermesi anlaştık
![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Evet, DVD Writerım LG marka. Bu hatayı veriyor, peki buna rağmen aslında yazıyor mu? Boş olarak açmasa bile işlev olarak DVD yazabiliyor yani, doğru mu? Doğru değilse, ve bu bir hata ise bu konuda ne yapabilirim?
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Denedim NERO da da hata veriyor. sorun hakkında bilgi sahibi olan yok mu?
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Malesef çözemedim
Ama nero yükledim, nero ile boş CD ye veri atıp yazdırabiliyorum, ama hala boş CD ye iki kere tıkladığımda aynı hatayı alıyorum..
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
@David Wenham, denemek isterseniz şöyle bir yol varmış. sürücüye sağ tıklayıp özellikleri açıyoruz. kayıt sekmesine gelip bu sürücüde cd'ye kaydetmeyi etkinleştir'i seçili hale getiriyoruz.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!