Zoque.Forum
»
tv kartı
|
| Donanım/Hardware Donanım ile ilgili her türlü soru ya da karşılaştığınız probleme bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
tv kartı
bu aralar tv kartı almayı düşünüyorum, birkaç yerde incelediğim ürünler oldu.sanırım avermedia marka olarak öne çıkıyor.benim merak ettiğim bir kaç konu var:
1.her tv kartına kablo tv bağlantısı yapılabilir mi? 2.tv kartlarına kablo anten dışında ne tür bağlantılar yapılabilir ? 3.o anki yayını kaydetmem için önerdiğiniz program var mı ? 4. tv kart kullanıcıları hangi markayı önerirler ? özellikle önceden saat belirleyip o saatte kendi kendine kayot yapabilme özelliği istiyorum. teşekkür ederim şimdiden.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: tv kartı
TV kartlarında benim de tavsiye edeceğim marka kesinlikle Aver olur.Çok kalitelidir.Memnun kalacağını temin ederim.
Yalnız alırken girişlerini kontrol etmeni öneririm.Bendeki TV kartında her türlü giriş yoktu.Kablo TV,radyo gibi girişlerin yanında S-video gibi çıkışlarda vardı ama ses çıkışı eksik olduğundan eski tip kameraların kaydettiği kasetlerdeki görüntüyü alıp sesi alamıyordum.Böyle bir durumda fazladan donanımla sorununu çözebilirsin ama tavsiyem baştan adam akıllı alman.Hem niye uğraşasın ki? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!