Zoque.Forum
»
HAZERFAN grubunun Amerika da ilk albumunu yayinliyor
|
| Dönence Müzik grupları, albüm tanıtımları, konserler, haberler, teknik bilgiler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
HAZERFAN grubunun Amerika da ilk albumunu yayinliyor
HAZERFAN isimli Turk Prog Rock grubu olarak " Lost Nowhere" isimli albumumuzu Amerika da Falcata Galia Records tan 2004 yili basinda yayinliyoruz.
2003 yili yazinda gruba vokalde Amerikali Beth Hada katildi. Grup hakkinda daha fazla bilgiyi ve grubun muziklerini http://www.hazerfan.com veya http://bonustrack.iuma.com da bulabilirsiniz. Muzigimiz hakkinda yorumlarinizi bekliyoruz. ![]() Mesaj HAZERFAN tarafından 26.12.2003 (10:11) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Ne yazık ki sitenizede JavaScript hatası var siteniz kolay gezilemiyor. JavaScript yerine map ile link verseniz bu tip problemler olmaz (sadece tavsiye
)şarkılarınızı çektim. Güzel sound elinize sağlık. Müzikli günler ![]()
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Muzikli yillar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Evet ilerleyen gunlerde mixin tamamiyle bitmesiyle web sitemizde gruba ait tablar, video klipler, konser performanslarindan goruntuler gibi bircok yenilik olacak. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Re: HAZERFAN grubunun Amerika da ilk albumunu yayinliyor
merhabalar,
forumda konuyu okuyunca acaba dedim kendi kendime acaba iyi bir grup mu diye. fleXin 'in sound'ınızı çok beğendim eleştirisinden sonra hemen siteyi ziyaret ettim.. ilk olarak "neyzen on the road (with ney)" isimli parçayı dinledim çok beğendim, hayran oldum. gerçekten çok iyisiniz. albümün türkiyede çıkmasını bekliyorum.. fakat web siteniz çok kötü düzeltmenizi öneririm.. sevgilerimle, bahadir canberk
|
|
![]() |
| Etiketler |
| yayinliyor , albumunu , ilk , amerika , grubunun , hazerfan |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!