»
KARGO Grubu Albümü 18 Mayıs'ta Çıkıyor
|
| Dönence Müzik grupları, albüm tanıtımları, konserler, haberler, teknik bilgiler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
KARGO Grubu Albümü 18 Mayıs'ta Çıkıyor
Yeniden Birleşen KARGO Grubunun Ateş ve Su İsimli Albümü 18 Mayıs 2004 Salı Günü Çıkıyor. Bilginize... Ayrıntılı bilgi için (bkz.) www.kargofanclub.com |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Re: KARGO Grubu Albümü 18 Mayıs'ta Çıkıyor
nihayet!.. bide 6 mayıs demişlerdi.. hergün aynı müzik markete gidip aynı soruyu sormaktan canım çıktı. "kargonun albümü çıktı mı? ne zaman çıkıyo?" gelsin artık şu albüm gelsin.... yılların hasreti sona eriyor..
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
Bu arada merak ettim MSS grupta yok mu ?
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
malesef bugun de degil cikmadi yarin diolar bu seferde..bi zahmet ciksin artik hadi ya oss ye kargomla hazirlaniyim
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
maalesef ilk iki ( ates ve su , senle ya da sensiz ) sarki haric gerisi igrenc parcalarla dolu, sozler arabesk tarzda ( mss yok ) kisaca berbat bir album . bir yildizlar ellerinde, bir surgun , bir badlik amiri yapmis bu asmis grup boyle bir album nasil cikarir inanamaiyorum . gece yatarken de nerde eski kargom benim diyerekten aglamayi planliyorum....
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Icetin.. sana katılmamayı o kadar çok isterdim ki.. malesef...
söyledigin gibi, kargonun albümü tamamıyle eksik bir albüm.. hatta söyledigin ilk iki şarkı bile o kadar güzel degil. senle ya da sensiz kargoya en yakışan parça bu albümde ama o bile sonlara dogru korayın albümündeki kuyunun dibinde'ye benziyor.. aslına bakarsan çok güzel bir albüm, ama sadece pop müzik dinleyen koray aşığı genç liseli kızlar için.. kargo içinse tam bir felaket, tam bir yıkım.. nerde yalnızlık mevsimi, nerde sevmek zor.. bi daha gelir mi artık böyle albümler....... çok kötüyüm bende senin gibi. ben kargoyla büyüdüm, şu anda 20 yaşındayım ve 13 yaşımdan beri kargo dinliyorum.. onlarla heyecanlandım, onlarla agladim, onlarla yaşadım.. ayrıldılar, 4 sene bekledim hiç yorulmadan.. karşılığı bu mu olmalıydı diyorum.. içim parçalanıyo....... mşş nolur evine dön!
|
|
|
#9 (permalink) |
|
bence, yanlış düşünüyorsunuz.
önceki dört albüm (sil baştan'ı saymıyorum) her ne kadar biz kargoseverlerin gönlünde taht kurmuş olsa dahi, bu son albümle kargo'nun amatörlükten profesyonelliğe adım atmış olduğunu düşünüyorum. şarkıların altyapısına dikkat ederseniz bunu farkedersiniz. tek hemfikir olduğum nokta ise sözler. tek hemfikir olduğum nokta ise mşş. ben albümü beğendim. özellikle de "elmas" şarkısını. kargo unutulmazları arasına gireceğinden eminim. geç farkedilecek ki güzel şarkılar hemen dikkat çekmez. bana soracak olursanız kargo'nun en iyi albümü, "sevmek zor" derim, yani "yalnızlık mevsimi" saplantısına takılmayanlardanım. bu albümdeki bazı şarkılarla o tadı yakaladım. "ben ve dünya" isimli eski şarkıyı "senle ya da sensiz"le andım mesela. ben bu albümü hakikaten sevdim. eğlenceli. yalnız koray'da "sen bir meleksin"le birlikte başlayan bir türk sanat müziği takıntısı var sanırım. hani duman'ın solistinde de olduğu gibi (adı neydi ya?). bu adamlar ne yapsa bir türlü beğendiremiyorlar sevenlerine. hasret giderdik, ki iki yıl öncesine kadar hayal gibi geliyordu bana kargo'nun yeniden birleşmesi. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Bence Kargo'nun eski albümlerinin altında ezilmiş bir albüm: Ateş ve Su. Nedense bu albüm, bana eski Kargo albümlerinin havasını yaşatamadı.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!