|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Manga hakkında yorumlarınız?
Kulaklığı takıp albümü dinlemeye başladığım an "demek ortak hissedilen birşey" aklımın bir ucunda benzer müzik topluluklarının adlarını hatırlamak için tuhaf bir istek uyandı. Kapak tasarımlarından tutunda, tarzına, iki vokalli parçalarına kadar herşey birileri ile benzer geldi bana. Ancak şarkıları birkaç defa dinlediğinizde, ülkemizde bu tür müziğin, türkçe sözlerle oldukça zengin bir kadroyla emek verillip işlenerek sunulmasını "ortak kanı sanırım" kazanç olarak artı hanesine yazıldığına inanıyorum. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Çok fazla Elektronik öğe kullanılmış.
Ben sadece şu kilibi olan bir kadın çizeceksin'i dinledim ve sadece şarkı ve grup üzerinde şu kanıya vardım: populeriteyi ön planda tutuyorlar. Beğenilesi pop öğeleri taşıyor. Dedikleri gibi de Nümetal hardcore ile alakası yok (en azından klibi olan şarkının)... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
İyi hoş da, ben her müziğin içine şu rap olayının sokulmasına gıcık olmaya başladım. Nu metal dedikleri buysa, ben hastası olduğum Evanescence'ın müziğine de numetal diyenleri biliyorum, o zaman aynı şey değiller. Gitar sesleri biraz daha belli olsaymış bence de daha ii olurdu(biri demiş ama şimdi bakamıcam
![]() Rap olmasın giter sesleri belli olsun, hatta hard olsun derken direk adamların tarzını değiştirdim Neyse banane benim zevkim deil mi, grubu da bozarım, müziklerini de değiştririm
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Bu arada maNga grubunun Official page: www.manga.web.tr
Grup hakkinda bilgiler ve resimler bulunuyor.
NikOtiN* Neden Yoksun boşwer be nikotin ölüm senden gelsin teksin çeksin çekilsin acılar mutlumumu olduki çilekeşler ağlayan bebeler savaşa gömulduler ağlayan tek ben değilimki gözlerim sussun….kayboluyorum… allahım neden yoksun!! |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
maNga nin tüm şarkılarını dinlemesemde klibimi olan bir kadın çizeceksinin klibinide şarkısınıda beğendim.
evet bende linkpark dinliyorum ve cok benziyor. gecenlerde atv ana haber bülteninde de Kal Yanımda şarkısınıda beğenmiştim. Şarkının oluşturma hikayesini anlatmıstı. İnternetten vokal yapmış Unknown MC bu parçada.
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Böyle grupların çıkışı her zaman beni popüler kültüre karşı kazanılan ufak zaferler edasınca heyecanlandırır.
Linkin Park, limp bizkit gibi rap-rock gruplarına benzetilmeleri belki onlarla aynı frekansta olan yaşama bakış açısın bağlanabilir ama itiraf etmeliyim ki "bir kadın çizeceksin" parçası sanki bir linlin park parçasından çalıntı loopmuş gibi duruyor. Ama ben benzemektn ötesine de rastlamadım hiç bir Linkin Park parçasında Kısaca sunu diyebilirim; sözleri güçlendirerek ve a la turka soundunu daha etkili kullanabileceği bir sentezle güzel işler çıkartacağını düşünüyorum. Yolun açık olsun MANGA
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
önceki yazımda da belirtmiştim ilk seferde anlayamam diye uzun uzun dinledim sarkıları
dursun zaman özellikle benım favorı sarkım göxel desteklı cok guzel olmus kapkac,bıttı ruya yorumlanma acısından fevkalade iyi ki almışım kasetlerini verdiğim paraya değdi dogrusu
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!