Zoque.Forum
»
Manga hakkında yorumlarınız?
|
| Dönence Müzik grupları, albüm tanıtımları, konserler, haberler, teknik bilgiler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Manga hakkında yorumlarınız?
okan bayulgenin programında denk geldim cocuklar iyi guzel seyler yapıyorlar ama bana hitab etmiyo maalesef daha cok teenagerları etkisi altına alabilecek bi potansiyele sahip olucak gibi gorunuyo (Müzik-kültürü tabanda olan teenagerları) tabi zevk meselesi....bana gore degiller...
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
[quote=GateCrasher.... daha cok teenagerları etkisi altına alabilecek bi potansiyele sahip olucak gibi gorunuyo (Müzik-kültürü tabanda olan teenagerları) tabi zevk meselesi.....[/QUOTE]
Müzik kültürü tabanda olan teenagerlar ne demek ....... 22 olmuş olsak da teenager sayılıyorsam eğer, Müzik kültürüm tabanda olmadığı halde, NEDEN severek dinliyorum acaba... Yok yok benim müzik kültürüm tabanda sanırım. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
konserlerine gitmeden önce linkin park taklidi bir grup diye düşünmüştüm ama canlı performansları güzel.the clash-where is my mind,rammstein-du hast ve pink floyd-another brink in the wall ı coverladılar gayet başarılıydı ve vokal albümlerindekinden daha sert-agresif ti.ama son kararımı 2. albümlerini dinledikten sonra veircem.şimdilik geçer not aldılar...
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bu sene rock'n coke da izleme imkanim oldu, bir onceki gunun yagmurlu olmasiyla gunesi goren herkes konser alanina gelmisti. cok guzel bir performans sergilediler, seyircileri costurdular. Benim icin konserin suprizlerinden biriydi..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!