Zoque.Forum
»
Anadolu üniversitesi Çizgi animasyon 2.aşam sorusu hakkında
|
| Dönence Müzik grupları, albüm tanıtımları, konserler, haberler, teknik bilgiler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Anadolu üniversitesi Çizgi animasyon 2.aşam sorusu hakkında
Aslında hangi başlık altında konuyu açıcağımı bilmiyorum eğer yanlış yerde konuyu açtıysam şimdiden özür dilerim.
Danışmak istediğim konu; Anadolu Üniversitesi Çizgi animasyon bölümünün 2. aşamasında "Hareketlendirmeye yönelik kara kalemle çizği çalışması" olduğunu öğrendim ama bu çalışmanın neye benzediğini bile bilmiyorum . Acaba bu konu için bi örneği olan ya da neye benzediğini bilen biri tarifinde bulunursa çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Anadolu üniversitesi Çizgi animasyon 2.aşam sorusu hakkında
Her sınav öncesi çıkan dedikodulardan biri daha gibi geldi bana, eğer bu yeni bir uygulamaysa birşey diyemem tabi. Bütün bölümlerin sınavı ortak yapılır ve 2. aşamanın gerçekleştiği günün akşamında sonuçlar açıklanır.
Bunun yanında tercih yaptığın bölümün vizyonuna yakın bir iş çıkarman önemli, özellikle animasyon için her bölümde olduğundan daha dinamik bir iş teslim edersen bunun sana avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Ama dediğin gibi bir sürpriz olursa ki ihtimal vermiyorum 3 yıldır buradayım, istenilmesi muhtemel konu ya imgesel biçimde koşma, yürüme, zıplama, takla atma, tırmanma gibi hareketlerin uç kareleri olur ya da, bir modelin kısa zaman zarflarında durduğu birbirini takip eden hareketlerin kağıda (eskiz) yansıtmanız olur. Ama bunlar çok uzak ihtimaller. Neden uzak ihtimaller? Bu güne kadar normal sistemde sınav sonuçlarını açıklayabilmeleri gece 1 i 2 yi buldu birde ekstra bir sınav koymazlar, oldu da ertesi gün açıklarız desinler, hareketlendirmeye yönelik çizgi çalışmasının ne olduğunu açıklamak ayrı dert. Bence kafanı bu tip konularla yorma, zaten normal sistemle kazanacak seviyeye geldiysen bunları da becerebilirsin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler, Gildor. Fakat Anadolu üniversitesinin 2006-2007 yıllı için yaptığı yetenek sınavı bilgileri arasında yer alıyor bu söylediğim, sitesinde duyurdu. Galiba şansıMa ilk defa uygulanacak bir soru bu... Neyse verdiğin cevap sayesinde bazı şeyeler oturdu kafamda, tekrar teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
@omerbalyali: söylediğim soru tipini herhangi bir kaynağa dayanarak söylemedim bu sadece benim düşüncem (bu da bölümün öğrenci olmamdan kaynaklanıyor), ayrıca sınav duyurusunu yeni okudum ve çok şaşırdım, eğer hocalarımdan herhangi bir detay alabilirsem buradan iletirim. Kimsenin benim yüzümden yanlış yönlenmesini istemem tekrar söyleyeyim yazdığım bir varsayım idi.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkinda , sorusu , 2asam , animasyon , cizgi , universitesi , anadolu |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!