|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
Rockstation 5. geleneksel Ankara Rock Festivali!
Artık gelenekselleşen ve uluslararası olan festival bu sene de Ankaralı rock müzik tutkunlarını sevindirecek.20-21 ekim tarihlerinde yapılması planlanan festivalde ; Pilli Bebek , Suicide gibi yerli grupların yanında yurt dışından gruplar da sahne alacak.Bu seneki en büyük yenilik ise festivalin yeterli kapasitede bir salonda düzenlenecek olması. Ayrıntılı bilgi festival resmi adresinde:http://rockstation.kayra.net Eğer Ankaradaysanız kaçırmayın derim.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
dostum beraber gideceğiz ona göre... sakın kaytarayım falan deme... o benim cd yi de unutma
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
nihayet !...
Nihayet adam gibi bir oragnizasyon yapılacak diyorsunuz yani... i de teessüf ederim sadece Ankarlıları mı ? İstanbul da gidiyoruz yani.... O kadar grubu bir arada bulmak kolay mı ?
Bu arada merak ettiğim bir konu False in Truth çıkacak mı acaba. Sitesinde daha gruplar tam belli olmadığından yayınlanmamış herhalde. Bir de sıkı yabancı underground gruplarda takılırsa deli olur ortam. İnşallah durum müsait olur da gelebilirim bende...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
daha amatör grupların kayıtları yeni başlamış... tabi bütün arkadaşları bekleriz... hatta zoque ekibi olarak özel olarak buluşup beraber de izleyebiliriz...
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Güzel olur
CD hazır abi
, konseri kacıracaklar fazla üzülmesin cd si cıkacak sanırım , kesin değil sadece bir duyum , bu seneki organizasyon diğerlerinden büyük olacak gibi bu yüzden geniş bir grup yelpazesi olur herhalde.Beraber gidip izleriz , güzel de olur!
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Gruplar
Şu an kesin olarak liste hazırlanmamış fakat ben Pentagramı headliner olarak duydum!!!!!! Nunun dıoşında neredeyse her R.S. 'a çıkan Pilli Bebek , Suicide , tayga, Antisilence , Knight Errant gibi gruplar büyük ihtimalle bu festivaldede olacaklar.(Geçen festivalin jeneriği ve gruplardan mp3 ler
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!