Zoque.Forum
»
Sanat müziği nereye gidiyor....
|
| Dönence Müzik grupları, albüm tanıtımları, konserler, haberler, teknik bilgiler... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Sanat müziği nereye gidiyor....
arkadaşlar ben çok garibim..
mesela diğer konularda dikkat ettiyseniz tam bir şebnem ferah hastasıyım ve normal pop müziğinede çok olmasada düşünüm. ama bi yanım sürekli sanat müziği dinlemek istiyor artık bu acıma son verdim 2 gündür sanırım audiogalaxy den çektiğim sanat müziklerini dinliyorum.özellikle muzeyyen sena çok varmış sanırım 30dan fazla şarkısını çekti.şimdi zeki mürene başladım.dinlerken gerçekten insan mest oluyor.ancak herkes özellikle benim yaşımda bir insan dinlemesi başkalarınca yadırganıyor .şu an mesela muzeyyen senardan haydar haydar çalıyor bu kadar güzel bir yorum ve ses olurmu. o çalgıların kulaktaki vızıltısı.... acaba nedendir insanlar böyle düşünür 20 yaşında birisi bu tarzda müzik dinleyemezmi. mesela size bir dize yazayım da okuyun; muzeyyen senar; Akşam Oldu Hüzünlendim ---------------------------------------------- akşam oldu hüzünlendim ben yine hasret kaldım gözlerinin rengine ah hasret kaldım gözlerinin rengine gelme tabım gel sevgilim gel yine hasret kaldım gözlerinin rengine ah hasret kaldım gözlerinin rengine umarım türk halkı biraz kendi eskilerini dinler de biraz kendilerinden birşeyler bulur.bu arada ben bir gün Atatürk Cdlerinden birini almıştım.onda Atatürk'ün sevdiği şarkıları dinlerken okadar hayran kaldımki atamız bile bu kadar güzel şarkıları dinliyor dedim.tabiki o zaman pop müziği veya tarkan yoktu. olsaydıda dinlemezdi sanırım.... rahat uyu Atam. |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
merhaba muzeyyen senardan calıyor dediginiz haydar haydar hangisi acaba?
el melamet hırkasını kendim giydim eynime/ ar namus sisesini tasa caldım kime ne ...mi?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!