|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
DeTone
İzmir'li bir grup. Bar repertuvarlarının tarzı Punk & Rock. Demo çalışmaları ise Kurban, Athena ve Duman karışımı. Eleştirilerinize ve önerilerinize açık bir grup. sitemizi ziyaret edin. www.detone.net
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
mor yazma baya güzel yaw
şu mp3leri biraz daha kaliteli yapsanız iyi olmaz mı? mesela bu şarkı sesi sonuna kadar açılacak bi şarkı, ama malesef kaliteli değil.. grup güzel, sevdim valla
|
|
|
#4 (permalink) |
|
ben fırsat buldukça her haftasonu gidiyorum dinlemeye. performanları felan iyi. sitede bütün elemanlarının icq numarası olacak. bu arada emre adına cevap vereyim. (bu ara pek giremiyor) mp3'ler server sorunundan dolayı çok kaliteli değil ama yakında bu sorunu halledip daha kaliteli bir şekilde koyacak siteye
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Beri Blues Bar da iki kere canlı performanslarını dinledigim sıkı bir grupun sitesi olaraktan güzel tasarlanmış. Yalnız resimlere ve videolara ulasamadım.
Birde mp3 lerin kaliteleri mutlaka arttırılmalı. Sabuha coverları zaten ilk dinlediğimde beni koparmıştı eğer kalitesi daha yüksek dosyalar olursa etki daha da artabilir.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
DeTone Official Site
Arkadaşlar!
Bu mesajı gönderişim itibarı ile DeTone sitemizi güncellemiş bulunuyorum. Mpg'lerin düşük kaliteli hallerinin altına yüksek kaliteli hallerini de koydum. 800x600 çözünürlükte görünmeyen linkleri görünür kıldım. Preloading sorununu hallettim. İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Önerilerinizi yazmaya devam ederseniz sevinirim. Bu arada halen video ve resim linkleri çalışmıyor. Belki gecenin ilerliyen saatlerinde onu da tamamlıyabilirim. İyi seyirler. www.detone.net
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
detone bi tane :)
slm ascii icqdan gorusmeyeli [cok] oldu kısmet burayaymıs.
en kısa zamanda sizleri dinlemeye gelmeyi planlıyoruz burda sizin moryazma cok tutuluyor sky ailesi sizi sevio ![]() e biraz ben sesi acınca zorla dinlemek zorunda kalıyorlar ama neyse.geldiimizde mutlaka dumandan senin gibi ve korpu altını istiyoruzz sitenizi zaten seviyorum bilirsin iyisingorusuruz wisteria |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Ya umarım kızmazsınız. Çünkü bu mesajımın siz okuyanlar açısından hiçbir anlamı yok. Sadece arama motorlarına eklendiğini gördüm burada yazılanların. Adımızdan soyadımızdan da aratanlar ulaşabilsin istedim.
![]() ------ DeTone Official site DeTone Resmi Sitesi Rock & Punk - İzmir - izmir grup detone www.detone.net Vocal / Vokal : Umut Kaya Guitar / Gitar : Deniz Metin Drum / Davul : Serkan Çalar - Serkan Calar Bass / Bas : Emre Seçkin - Emre Seckin site tasarımı ascii - Emre Seçkin Ascii Productions www.asciipro.com ascii@asciipro.com ------ Tekrar Özür.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
24 Mayıs DeTone, Mor ve Ötesi konserinde alt grup olarak sizlerle. İzmir Fuar Açık Hava. 18:30
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!