|
|
#1 (permalink) |
|
Arena Zoque Işbirliği, Hayal Avcilari Yakalandi !
Sayın arkadaşlarım Arena , zoque forum işbirliği korkunç bir olayı daha ortaya çıkardı. Az sonra. (1500 reklam girdi hayal edin işte / luna design . servetdilber . bildirgec . tasaryum . siteanalizi . designeddisorder . sickpuppet . webdersleri . ::e ? . cemshid . yasamdersleri . hafif . graphixel . arkitera . biolight . atillabaybara . anti-pop . sipidik . coolkey . suleymansonmez . ferruh.mavituna . shadow...) Az sonra oldu. USB flash Memory ile muska ! Olay. Cinci hocaların son buluşu. Özellikle günlerdir gündemi dolduran tüm olayları bastıracak kadar korkunç bir gelişme. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak isteyen cinci tabir edilen hayal tacirleri bakir bir konuya daha el attı . Daha önceleri muskalarla dağıtılan duaları scan eden hocalar usb flash memory ye atarak bir ilke imza attı. İsmini vermek istemeyen bir hocayla konuşan Arena, zoque ve ekinoks yazarı ssonmez İstanbul'dan bildiriyor: "Sayın Hocam bu muskaları oluşturmak için kullandığınız belli bir yazılım var mı?" "Evet Corel ve FreeHandi tercih ediyoruz. Vektörel olduğu için muskaların ince ayrıntıları gözden yitmiyor ve matbaada 304 - 150 dpi problemleri yaşamıyoruz." "Verdiğiniz cevaplar çok teknik . Peki kişi bu muskayı sizden nasıl alıyor?" "Efendim, dertlilere derman her zaman bulunur. E-posta adreslerine anonim bir e-mail sisteminden giriyoruz. Ayrıca genel bir porxy ile girip IP mizi gizliyoruz. Elbette e-muska USB ile taşınabilecek boyutta oluyor. 100 Kb ile işin büyüklüğüne göre 20 mb arasında hazır ve özel muskalarımız var." "Ehm. Gerçekten bizi çok şaşırttınız. Peki bu USB ler her zaman yanınızda taşınmalı mı?" "Şimdiki modeller öyle ancak, çok yakında Bluetooth destekli kablosuz kapsama alanlı yayınları ve etki alanlarını düşünüyoruz" Umm, Çok teşekkür ediyoruz. Kolay gelsin diyoruz. Ne var? kameraman kardeşim kapat . Olmadı bu. Çık. Yok olmadı. Bırak başka cinci hoca bulalım. Boşver. Yazan : Süleyman Sönmez / 23 Eylül 2004
Portfolyo | Güneşin Tam İçinde | DeviantArt Mihrace.Net ! | 3d Gözlük | Ebu'l-iz | Kimin Eli? | Reklam-im Mesaj ssonmez tarafından 23.09.2004 (08:03) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Arena Zoque Işbirliği, Hayal Avcilari Yakalandi !
Bu USB - Muska ikilisi bence süper bir fikir, çok tuttum hocam, harika.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bu usb olayı biraz daha geliştirilse, kiramen katibin denilen ikili bilgi giriş ünitesi tarafından günah ve sevaplarımız bu usb kartta girilse, her sevap için değeri "1", her günah için değeri "0" olan bir kolon oluşturulsa, hacca gidince yahut tövbekar olunca değeri "0" olan tüm girdiler silinse...
bu yazdıklarım için allah beni affetse, güzel olur sanırım.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
İşin komik tarafı agog Türkçe meal bir Kuran'ı okursan şoka girebilirsin. İyilerin ve kötülerin işlerinin nasıl saklandığı anlatılıyor. Kötülerinki bir karadelikte diyebileceğim bir tarzda ve tüm evrensel olaylarda korunmuş bir levhada/ekranda (Levhi-Mahfuz) denir buna. Kur'an ilginçtir.
Not : Ayetler için 1) http://www.kurandaara.com/oku.php?me...in&lang=turkce 8 ve 18 i bir okuyun 2) http://www.turkcekuran.com/oku.php?k...=03&sure_no=86 bu meal Yaşar Nuri'nin rakamlandırılmış/sayısal birkitap diyor daha ilginç Bu arada yok kardeşim bana özel mail atmayın. Satmıyorum. Bende yok, ben gazeteciyim. Yok birşey. Gidin bulun hocalardan.
Portfolyo | Güneşin Tam İçinde | DeviantArt Mihrace.Net ! | 3d Gözlük | Ebu'l-iz | Kimin Eli? | Reklam-im Mesaj ssonmez tarafından 23.09.2004 (15:49) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
@soul, böyle bir kartı koruyan münker-nekir isimli bir güvenlik duvarı olabilir.
@ssonmez, levhi mahfuztan ne senaryolar ne hikayeler çıkar hatta islami bilim kurgu diye bir dizi yapılır bundan. bir de ek olarak yaşar nuri hocanın bahsettiği sayısal kitap bir tür e-book olabilir mi acaba? şayet böyleyse p2p yazılımlarına düşme olasılığı nedir? bu yazdıklarımın ardından sıratta takılma olasılığım gittikçe artıyor tabii.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|