Zoque.Forum
»
Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
|
| Edebiyat Şiir, kitap, okuma önerileri; kendinize ait çalışmalara da yer verip sevdiğiniz kısa hikayeler üzerinde tartışabilirsiniz. İmza günleri, online okuma kaynakları, rastlanılan güzel yazılara, kritikleri ile birlikte bu bölüm içinde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#91 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
Kitap okuyanlar için blog sistemi yapabilirsin. Wordpress Mu gibi bir yazılımla olabilir bu. Mesela kaan.kitapsever.com
açılan bloglar sadece kitap üzerine olabilir. Bence düşün derim, çok güzel olur. Hattâ e-posta hizmeti de verebilirsin, kaan@kitapsever.com . Alan adın güzel, değerlendir. |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Kimsenin şu an bir şey yaptığı yok sanırım. Bu yıl PHP dersimin projesi olarak bu siteyi hayata geçirmeyi planlıyorum. Şu an domain araştırması yapıyorum. Boşta olan domainleri önerecek arkadaşlar özel mesaj yoluyla iletirlerse sevinirim. Ders hocasıyla konuştuktan sonra konu kesinleşecektir ve ondan sonra dönüş olmayacaktır
![]() |
|
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Tasarlayacağım site için domainim belli oldu. Daha önceden erdinc'in yol göstermesiyle kitaprehberi.org'u almıştım. kitaprehberi.com'un açık arttırması vardı. Bunu da erdinc söyledi ve açık arttırmaya katıldım. domain bende kaldı. Com'a siteyi, org'a ise site ile ilgili haberlerin yer alacağı blogu kuracağım. Daha önce de belirttiğim gibi sitenin büyük bir bölümü şubata kadar bitmiş olacak.
|
|
|
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Bu arada konuyla direk alakali degil ancak proje ile ugarasanlara fikir verebilir diye adresi veriyorum : www.librarything.com
Ben bir suredir kullaniyorum, http://www.librarything.com/profile/fm
|
Zoque'a hoşgeldiniz!