|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
Kesin birşey söyleyemesemde tasarım konusunda yardım etmek isterim.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
ayda bir-iki kitap okuyorum bende..
fakat kaliteli yazılar yazabilirmiyim bilmiyorum.. deneme üye olarak katılabilirim beceremezsem takipçi olarak yoluma ederim . domain olarak "okuyorum.com" :P yaziyorum özentisi oldu gibi
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
bir iki çok güzel isim önerisi gelmiş @holydreamer burada şu an yazamıyorum domain konusu olduğundan dolayı bir kaç gün içerisinde domaini alacaüım ondan sonra logo ve sade bir tasarım iel kısa vadede açarız. @deathpool hocam sade tasarımlara her zaman açığız kritik olan şey okunabilir ve kullanılabilir olması.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
desene yakında benim tv'de sinema olayı güme gidecek.
![]() neyse zaten her hafta tv kanallarının sitelerini kovalamak yoruyordu bzi. hayırlı olsun.asıl konuya gelince, halen bu işi yapan yani bir dergide okuduğu kitapları özetleyip yazan bir arkadaşım var. kendisi son zirveye de katılmıştı. kendisine bahsettim seve katılabileceğini bu site için de kitapları özetleyebileceğini söyledi..
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Belki bu projeyi biraz daha geliştirmen iyi olabilir. Bizim devamını getirmediğimiz çalışmaları anlatayım.
İlk düşüncemiz kendi aramızda kitap değişimi yapacağımız ödünç kitap sistemiydi. Zaten birbirini tanıyan insanlar söz konusuydu. 1-2 haftada bir belli semtlere gidip kitap götürecek bir eleman da vardı. Dar bir grup içinde devam etti, kitapları takip için yaptığım site taslağını bile nete koymadım. Diğer proje ise kitap tanıtımlarını yazmak (bir anlamda reklamını yapmak) için yayınevlerinden bedava kitap almaktı. Bunu biraz yaptık da, ama esas ilgilenen arkadaş askere gidince ara verildi. Şimdi sen bunların tümünü birleştiren bir şey yapabilirsin. Kitap tanıtımı yapanların bir kısmı, okuyacakları kitaplara para vermemiş olurlar, üyelerden uygun olanları da bundan yararlanabilir, hatta bu kitaplar belli süre sonra ihtiyacı olan okullara gönderilebilir. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
birinci öneri: bence domain tavsiyelerimizi bu konu altına eklemek yerine benim de yaptığım gibi özel iletişim yollarını kullanarak @soul'a bildirelim, nemelazım, herkese açık bir alan, hırlısı var hırsızı var, ehe.
ikinci öneri: ya artık bu okuyorum, geliyorum, gidiyorum, soruyorum esprisinin suyu çıktı diye düşünüyorum daha güzel bir şeyler bulabiliriz aslında. |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
|
Alıntı: