Zoque.Forum
»
Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
|
| Edebiyat Şiir, kitap, okuma önerileri; kendinize ait çalışmalara da yer verip sevdiğiniz kısa hikayeler üzerinde tartışabilirsiniz. İmza günleri, online okuma kaynakları, rastlanılan güzel yazılara, kritikleri ile birlikte bu bölüm içinde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
konu ile benzer birşey benim de var(dı) aklımda yanlız bu daha çok sensei arayan çekirge tarzında..
şöyleki ; atıyorum, İlber Ortaylı, Alev Alatlı, M.Ali Kılıçbay, Mehmet Aydın, Niyazi Ökdem vb.. vb.. şuan hangi kitabi okuyor, mutlaka okunmalı dediği 10 kitap hangileridir. ... Bahsi geçen proje de gayet güzel. hatta anlaşılan baş dönmeleri başlamış bile ![]()
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
Merhabalar;
benimde boyle bir fikrim vardi,tasarlama ve programlama bilgilerim olmadigi icin sadece proje olarak kaldi, @soul siteyi actigi zaman bende projeme kavusmus olurum bi nevi ,benimde bazi onerilerim olacakti,mesala kitaplari okurken genelde altini cizdigimiz,ve tekrar tekrar okudugumuz yerler oluyor,bu yazilari tanitim olarak kullanabiliriz,ayrica kitaplarin turlerine gore de kategorize edersek cok guzel olur.Sonra sadece kitap tanitim/yorumu ile kalmayip,kendi deneme/siir vs gibi paylasimlari fonksiyonlari olursa daha da nitelikli olur,. site acildigi zaman, gelistirecek daha cok fikirler ortaya cikacaktir, @soul,hocam sistemin su anki hali ne durumda,ya da tam olarak ne zaman yayinlanabilir(tahminen) Kutuphane kitaplar siteyi bekliyor ![]() |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Şu an pek ilerleyebilmiş değiliz maalesef.
Programlama %30 gibi, 1 haftaklık kadar işi kaldı, Tasarım %50 programlama ile bitecek şekilde. domain vs. diğer işlemlerde hazır. Sanırım 1 aylık bir tarih biçerbiliriz. Aslında bayram tatilinin son gününü tamamen bu işe ayırmayı düşünüyorum o şekide girebilirsem yakın dönemde beta falan açabiliriz inşallah. |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
blog tarzında değil ama dün bana da şöyle bir site denk geldi:
libresca bende 3 denemeyle anca açıldı site bugün, baya iyi bir üye sayısından bahsediyorlar, aslı var mı bilemiyorum ama olası projeler için admin'leri ile irtibata geçilebilir diye düşündüm ben ayrıca üye de oldum ama onay falan gelmedi, 2001'de kurulmuşlar acaba artık devam etmiyor mu? Öyle aman aman bir tasarım değil ama içerik için dikkate alınabilir diye düşündüm. Bir de şunu önermek isterim bu tarz kitap yorumları ile ilgili yahoogroups veya diğer mail üzerinden bu tarz aktiviteleri yürüten oluşumlara göz atmakta fayda vardır bence. |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
ha bir de benim yeni aklıma geldi, http://www.birikinti.com/default.asp, çok geniş değil ama bilmeyenler de öğrensin diye yazıyorum, ayrıca film ve müzik hakkında yorumlar da var sitede, aklınızda bulunsun.
|
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Yıllar sonra değil canım ortalama 1,5 ay oldu
ama çok geçti hakikaten yoğunluktan tüm planlarım aksadığı için oluyor tabii bunlar.Son Durum; Daha önceden bahsettiğim gibi programlamaya bailamış tasarımda da ciddi adımalr atmıştım, ancak vakit darlığından programlama çok yavaş ilerliyordu. Dün evde Drupal kurdum çok iyi bir sistem bende bu siteyi Drupal üzerine kurmayı düşünüyorum hatta %90 Zoque' nun yeni hostunda host edeceğiz ![]() Bu konuda ekstra fikirleri olanlar varsa da beklerim, Drupal' ın bu tip bir site için her özelliği mevcut diyebilirim gerekirse kasar yeni modül de yazarız. |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Son durum nedir dostum? Okuduğumuz kitaplar bekliyor anlatılmayı
![]()
|
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
Alıntı:
yaklaşık 3 aydır dile getirmemişsin.@ssonmez'in sorusu üzerine ".... nerden sordu şimdi. ne güzel unutturmuştuk millete" dedin di mi? Haydi! diz çök ve cevap ver bakalım. |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script |