Zoque.Forum
»
Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
|
| Edebiyat Şiir, kitap, okuma önerileri; kendinize ait çalışmalara da yer verip sevdiğiniz kısa hikayeler üzerinde tartışabilirsiniz. İmza günleri, online okuma kaynakları, rastlanılan güzel yazılara, kritikleri ile birlikte bu bölüm içinde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#41 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
Hakikaten bir kaytarma söz konusu oldu, Drupal ile bir atak yaptım ancak vakit vs. kaldı o şekilde şu an nasıl çözsem diye düşünmekteyim ancak henüz bir fikir bulamadım.
Özetle şu an benim açımdan önümüzdeki 1,5 ay için yalan ondan sonra ancak vaktim olacak. Varsa bir fikir açığız ama.
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bende özellikle rus edebiyatı ve jeostrateji konularında kitap tanıtımlarıyla katkıda bulunabilirim. ayrıca kitaplarla birlikte belki bir dergi köşesi de kurulabilir.
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Proje yatmadı ise bende okuduğum kitaplar hakkında yazabilirim
![]()
|
|
|
|
#48 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Aslında Drupal'ın bu iş için uygun bir modu var. Bende kendi sitemde kullanıyorum uzun bi süredir. Bu mod yardımı ile atılacak adımlar hızlandırılabilir. Tabi bu durumda site alt yapısı için Drupal kullanmak gerekiyor. Drupal'ın tek kötü yanı (bence) arayüzü sitenize uygun hale getirmenin diğer sistemlere göre biraz daha zor olması.
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Yer: ist
|
merhabalar,
ben bir girişimde bulundum ve blog tarzında bir kitap eleştirmenleri tadında bir şeyler yapmak istedim... Test amaçlı olarak da sitemizi açmış bulunmakdayız ve eksik ve/veya geliştirmeler için yardımlarınızı bekliyorum www.askeranilarim.com/daddi/ |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!