»
Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
|
| Edebiyat Şiir, kitap, okuma önerileri; kendinize ait çalışmalara da yer verip sevdiğiniz kısa hikayeler üzerinde tartışabilirsiniz. İmza günleri, online okuma kaynakları, rastlanılan güzel yazılara, kritikleri ile birlikte bu bölüm içinde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#51 (permalink) |
|
Yer: Isparta
|
Re: Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
www.askeranilarim.com/daddi/ gayet iyi olmuş aslında. Yani şimdilik idare eder, şimdilik dediğim kendimiz daha iyi bişey yazana kadar... Ama şimdilik de yapabileceğimiz bişeyler var mesela siteye uygun bir Wordpress teması hazırlamak gibi...
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ben geri cekildim ancak bayagi bir arkadasbir seyler yapti sanirim ayri ayri.
|
|
|
#57 (permalink) | |
|
Yer: ist
|
Alıntı:
Bu konuyu başından okuduysan ki okumadığın belli daha önceden de mesaj atmıştım kaldı ki projeyi başlatan arkadaşımıza ben daha önceden mesaj atıp sordum " n'oldu projen devam mı diye kendisi de bana vazgeçtiğini çok yoğun olduğu için uğraşamayacağını ifade etmiştir bunun üzerine ben de ben devralabilirim dedim kendisi de memnuniyetle dedi yardımcı olmaya çalışacağını da ifade etmiştir... ben de Wordpress üzerinde çalışıyordum her şey hazırlanmış web'e aktarmaya kalmıştı ama ama ama power syuppylen kaynaklanan bir sorundan dolayı hem ekran kartım hem de ki en önemlisi harddiskim yandı ve sıfıra döndüm tekrar uğraşıyorum dediğim gibi asıl konu projeye başlayan arkadaşa mesaj atılıp bilgilendirildikten sonra ben başladım bu olaya... Kasıtlı olarak yapmamış olabilirsin ama ama ama yine de bir özür beklerim doğrusu :S |
|
|
|
|
|
|
#59 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Şu an home edition kullandığım için üyelik sistemi ile alakalı ASP.net üzerinde çalışamıyorum. Ancak sorunumu hallettikten sonra, büyük ihtimal bayağı bir boş vaktim olacak... Tam olarak nasıl bir sistem oluşturulacağı konusunda fikir ve yol gösterirseniz, elimden geleni yapacağımı söyleyebilirim. Yaptıkçada sizlere tek tek raporlarım...Ben ASP.net 2.0 ve veritabanı olarak SQL kullanıyorum. Bu başlık açıldığından beri takip ediyorum ve artık harekete geçmenin zamanı geldi ve geçiyor diye düşünüyorum... Umarım böyle bir oluşama katkım olur.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!