Zoque.Forum
»
Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
|
| Edebiyat Şiir, kitap, okuma önerileri; kendinize ait çalışmalara da yer verip sevdiğiniz kısa hikayeler üzerinde tartışabilirsiniz. İmza günleri, online okuma kaynakları, rastlanılan güzel yazılara, kritikleri ile birlikte bu bölüm içinde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#71 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
Tebrikler.
Kodlama ve Türkçeleştirme için elden geçmesi gereken baya yer var gördüğüm kadarı ile. flash başlıklar sanırım sIFR ( http://www.mikeindustries.com/sifr/) kullanılmış. Erişilebilirlik açısından gayet güzel bir teknik sIFR. Türkçe karekter sorunu için: sIFR'da türkçeleştirememe sorunu Aşamakta zorlandığın sorunları burada duyuyursan elbirliği ile çözülecektir. .
|
|
|
#72 (permalink) |
|
Yer: ist
|
cevvap için teşekkürler, aslına bakarsanız su an sistemimde flash kurulu değil o yüzden bunu deiştiremeyeceğim ama siz değiştirip buraya koyarsanız ben de siteye atarım bu sayede sizin yardımınızla türkçeleştirmiş oluruz.
Hatta ekteki resim dosyalarını Türkçeleştirme de yardımcı olursanız daha da güzel olur Mesaj turktasarim tarafından 15.10.2006 (10:24) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ekleme |
|
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
http://www.holydreamer.com/kitap/
böyle bir şey gördüm şimdi bildirgec te. |
|
|
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
dürüst olmak gerekirse, çok daha düzgün bir şey bekliyordum.
sayfaya bakınca, kitaba, bu konuda paylaşıma değer veren insanların buluşma noktasından çok, "bakın böyle bir eksiklik varmış, hem de fikir de niyet de hazır, ben de bir kaç birşey hazırlayıp bir sayfa kurayım." düşüncesinin ağır bastığını düşünüyorum. eğer öyle olmasaydı, bir kitap tanıtımları sayfasında "türkçe karakter sorunu gibi bir sorunun varlığı düşünülemezdi." menülerin ingilizce olmasının abes olacağı zaten bilinirdi. içerik olarak, bilemiyorum, zaman gösterecek. bir de sayfada edebiyat haberlerinin yer almasına gerek yok. en nihayetinde orası bir kitap tanıtım sitesi. bulandırmanın lüzumu yok diye düşünüyorum. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#75 (permalink) | |
|
Yer: ist
|
Alıntı:
evet baya bi haklısın ben de daha fazla bekliyordum kimse yardım etmiyoo ama herkes ben elimden geleni yaparımla başladı olaya ama sadece bakmakla yetiniliyoo şuan için tabi, henüz sayfaya ğye olan olmamış mesela kaldı ki türkçe karakter bozukluğu flash için geçerli üst menülerden flash seceneği kalktı mı text olarak normal bozukluk yok yazılarda ama asıl konu dediğin gibi burada bir eksiklik vardı yaptım oldu zihniyetim, çünkü konunun en başından itibaren hakimseniz Soul arkadaş boyle bir eksikliği fark etmiş sonrasında konuya sahip çıkmış ama bazı nedenlerden vazgeçmiştir ben de kendimce bu olaya kalkıştım sizlerden de yardım bekliyorum :d |
|
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
sifr.fla + butonlar
Z:web 2.0 As Flowers E-kart Düşünüyorum Öyleyse e-Varim Emre Murat Tatar Duyarlı Gençlik TR Mesaj emremer tarafından 16.10.2006 (01:15) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: Ankara - Adana
|
Üyelik sistemi yok, en fazla yazınız onaylanırsa konuk yazar olabiliyorsunuz ama şöyle bir şey gördüm ben de: http://www.kitapblog.com
|
|
|
#79 (permalink) |
|
birde www.kitapblog.com kurulmuş sanırım.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site |