Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kültür ve Sanat » Edebiyat » Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog

Edebiyat Şiir, kitap, okuma önerileri; kendinize ait çalışmalara da yer verip sevdiğiniz kısa hikayeler üzerinde tartışabilirsiniz. İmza günleri, online okuma kaynakları, rastlanılan güzel yazılara, kritikleri ile birlikte bu bölüm içinde yer verebilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 04.08.2007   #81 (permalink)
tuncau

tuncau's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 1
Re: Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog

Tekrar tekrar eski konuları canlandırmak ne kadar doğru bilemiyorum ama belki biri bu işin ucundan tutar da bir yerlere götürür diyerek tekrar bu konuya döndüm -daha doğrusu Google'da Kitap blog diye arattım gene burası çıktı-.

Enes'in çalışması da, kitapblog.org da kapanmışlar. İkisi de tam olarak beklentileri karşılamaya yönelik olmasa da fena girişimler değillerdi.

Peki özellikle bu iş için ayrılmış bir sayfa olmasa bile kitap yorumları okuyabileceğimiz, böyle bölümleri olan sayfalar var mı?

Ya da toptan bu işin ucundan tutabilecek birileri?

Selam ile.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 05.08.2007   #82 (permalink)
modela

modela's Avatar

Yer: Istanbul
Görsel: 9

Wordpress.com'daki belli başlı etiketleri takip edebilirsin.
mesela; burası, kitap, kitaplar vb.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 05.08.2007   #83 (permalink)
tuncau

tuncau's Avatar

Görsel: 1

Wordpress.com üzerinden ben de buna benzer aramalar yapmıştım fakat burada bir çok niteliksiz içerikle de karşılaşmanız muhtemel.

o yüzden, acaba aramızdan düzenli takip eden ve tavsiye edilebilecek sayfalar bilen var mı diye tekrardan sorayım o zaman ?
Old 06.08.2007   #84 (permalink)
erdil kara

erdil kara's Avatar

Yer: konya

bu konuya açan arkaşada tşk etmek lazım gzl bir konu açmış böyle bir site çalışması süper olur ve ihtiyaçın da olduğu diğer arkadaşların yorumlarından belli oluyor. çalışmaların devamı olması dileğiyle.
erdil kara şu an çevrimdışı  
Old 13.08.2007   #85 (permalink)
turktasarim

Yer: ist

merhabalar,

bir kitapsever olarak okuduğum her kitap hakkında görüşlerimi paylaşmak ve aynı kitabı okuyanlarla birlikte birşeyler tartısabilmek hep hayalimdi... Bi' gün Zoque Forumunda açılan konu başlığı sayesin de bu fikir ben de daha da kuvvetlendi ve web sayfası şeklinde sanal dünyada kendine yer edindi...

www.kitapblog.org kitap eleştiri, yorum ve tanıtımları yapabileceğiniz, denemelerinize, öykü ve hikayelerinize yer verebileceğiniz bi' platform olmak istiyor... Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum....

Gerek içerik bakımından gerekse de yönetim olarak bize destek vermek isteyen dostlarımıza ihtiyacımız vardır...

Yorumlarınız; daha iyi olabilmek adına ihtiyaç duyduğumuz güçü kendimizde bulmamıza yardımcı olacaktır...
Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayacağınızı umuyorum...

Saygılarımla
Uğur SELAM
www.kitapblog.org

Sitem kapalı değildi @tuncau; kitapblog.org hep açıktı. Hâlâ da sizlerin desteğini bekliyor...
turktasarim şu an çevrimdışı  
Old 13.08.2007   #86 (permalink)
ugursamsa

ugursamsa's Avatar

Yer: İzmir
Görsel: 3

Arkadaşlar çok önceleri bu fikir benim de aklıma gelmişti ama hâlâ hayata geçiremedim. Ama aklımın köşesinde bir yerde durur. Bir gün yaparsam buraya yazarım inşallah. O zamana kadar kitapblog.org güzel bir alternatif
Old 14.08.2007   #87 (permalink)
Virtuozzo

Alıntı:
turktasarim tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
www.kitapblog.org kitap eleştiri, yorum ve tanıtımları yapabileceğiniz, denemelerinize, öykü ve hikayelerinize yer verebileceğiniz bi' platform olmak istiyor... Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum....

Gerek içerik bakımından gerekse de yönetim olarak bize destek vermek isteyen dostlarımıza ihtiyacımız vardır...

Yorumlarınız; daha iyi olabilmek adına ihtiyaç duyduğumuz güçü kendimizde bulmamıza yardımcı olacaktır...
Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayacağınızı umuyorum...
Ah bir de sırf bu iş için bir site yazsaydınız / yazdırsaydınız ve tasarım olarak cocuksuluktan, blog rahatlığından (large) uzak, daha ciddi, ağırbaşlı bir izlenim veren, kurumsal vizyon yansıtmaya müsait bir site sunsaydınız.
Nitekim bu konunun içerik ve içerik güncelliği kadar, belki de daha fazla önem arzettiği düşüncesindeyim.
Virtuozzo şu an çevrimdışı  
Old 19.08.2007   #88 (permalink)
turktasarim

Yer: ist

Alıntı:
Virtuozzo tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Ah bir de sırf bu iş için bir site yazsaydınız / yazdırsaydınız ve tasarım olarak cocuksuluktan, blog rahatlığından (large) uzak, daha ciddi, ağırbaşlı bir izlenim veren, kurumsal vizyon yansıtmaya müsait bir site sunsaydınız.
Nitekim bu konunun içerik ve içerik güncelliği kadar, belki de daha fazla önem arzettiği düşüncesindeyim.
Tasarım çocuksuluğu nasıl yani nesi çocuksuluk:s

bu arada Firefox ve İE 7 de sorunsuz ama İE 6 da dağınık bi' görünüm var sayfada
turktasarim şu an çevrimdışı  
Old 27.08.2007   #89 (permalink)
KaanF

Yer: Ankara

Bu tarz siteleri biraz bulmak zor aslında. Bloglara bakacaksınız. Orada kitap tanıtım bloğu olmasa da bazen insanlar okuduğu kitapları tanıtabiliyor.
KaanF şu an çevrimdışı  
Old 02.09.2007   #90 (permalink)
kalanlar

kalanlar's Avatar

Yer: istanbul

ufak bir katkımı dersiniz bilmem ama kitapsever.com domaini uzun bir süredir ben de ve bu domainde de yapmak istediğim şey aslında sayfalardır konuşup durduklarımıza benziyor hatta kitap severler için ilk olacak bir kaç fikrim de geldi lakin vakit ve yetenek problemleri yüzünden bir türlü hayata geçiremedim belki bir yazılımcı arkadaş ile birlikte böyle bir site kazandırabiliriz internete diye düşünmüş idim...
Yanıt

Etiketler
blog , sitesi , tanitim , kitap

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf