Zoque.Forum
»
Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
|
| Edebiyat Şiir, kitap, okuma önerileri; kendinize ait çalışmalara da yer verip sevdiğiniz kısa hikayeler üzerinde tartışabilirsiniz. İmza günleri, online okuma kaynakları, rastlanılan güzel yazılara, kritikleri ile birlikte bu bölüm içinde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
Re: Kitap Tanıtım Sitesi ? Kitap Blog
Ben de böyle bir site arıyordum, fakat bulamadım.
Kullanıcıların da eleştiri yapabileceği bir blog sitesi çok güzel olur. Burada bir oluşum hazırlansa mükemmel bir şey olacağı kanaatindeyim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
http://www.neokusam.com
Belki biliyorsunuzdur. Sitenin bir forum bölümü var ve benim en çok hoşuma giden özelliği kullanıcıların "ilk 10" listeleri. Beğenileri takip ederek elde ettiğim kitap ve yazar isimlerini araştırmak daha kolay oluyor. Ayrıca FlaGG'ın dediği gibi kapsamlı bir "blog" sitesi oldukça güzel olur. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Açıkçası bu tip bir site var kafamda madem ciddi boyutta bu işi yapan birileri de yok.
Bu konuda sitede 1 ayda 2 ayda bir okdupu kitabı tanıtabilecek arkadaşlar kontak kurarsa birlikte gerçekleştirelim. Ben sistemi yazmaya başlıyorum, kafamda toplam 20-30 kişi toplamak var. herkesin ayda bir kitap okuyacağını varsayıyorum, gerçekten kitap okuyan kişilerden gerçek yorumlar okumanın keyifli olacağını düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
hımm.. beyazperde.com tarzı bir site güzel olurdu. tabii ki kitaplar üstüne
![]() kullanıcılarında kitapları oylayabildiği, güzel kitapların tanıtıdığı makalelerin yer aldığı, hatta d&r tarzı bir yerle anlaşıp haftanın en çok satanlarının duyurulduğu.. ..ağzım sulandı ehe |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
böyle bir fikrin kolay kolay kapılacağını sanmıyorum, zira kolay değil. okumak, okuduğunu anlamak, anladığını özümsemek, onu da yazıya dökme becerisine sahip olmayı gerektirir. ayrıca bir kişiyle de olmayacağına göre, zorluğu kat kat artıyor. bunları yapacak ekibi de tebrik etmek düşer bize. keşke yapılsa, keşke kapılsa diyerek aydınlanmacı kanattaki yerimi alıyorum..
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Vallahi geçen sefer şu kadar kitap okudum dedim azarı işittim
Ama projeyi desteklerim hocam, sen programla, gerisi kolay, zaten şu anda mihrace.net'e adım adım kitap tanıtıyorum. İşler bu kadar yoğun olmasa daha da iyi olacak. Bence de güzel fikir.
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Bir de böyle kim ne okuyor listesi falan da yaparız neyse 2-3 hafta içerisinde ben açabilirim ancak İSİM - DOMAİN hakkında fikirlere açığım şahsen ben adam gibi bir şeyler türetemedim. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!