|
|
#1 (permalink) |
|
Zaman Düşürdü Maskeleri
ZAMAN DÜŞÜRDÜ MASKELERİ Zaman düşürdü maskeleri. Zaman çıkardı Yüreklerdeki hakikati. "Ayrılın" dedi İsrafil sesliler. "Ayrılın bin bedenlilerle, yüz bedenliler" Ayrıldık. Topraklara, yurtlara, zamanlara Bıraktığımız bedenlerin Tüm aşkıyla. Işık oldu yeryüzü. Toz duman kalktı. Tenler ışık doldu. Gözler aynı aşkla doldu. Bin yüzü olduk, Bin sesi olduk. O aynı sevgilinin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Zaman Düşürdü Maskeleri
Aşkolsun @Oky kardeş. Bir şereftir. Sen gönder cevabını ben tutarım
![]() Tarza gelince. Acınacak haldeyim cevap konusunda. Bundan bir ay önce bu tarzı göstersen bayağı şaşırırdım. Ben aslında roman yazıyorum. Şiiri eskiden de yazmış olsam da. Bu stil yapyabancı. Ben de garipsiyorum ama okumak hoşuma gidiyor. Çünkü kendiliğinden geliyor şiirler.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Nereden Taniyorum Seni?
Sana uyar mı bilmem ama bu başlığa devam normal(!) bir aşk şiirimi yazıyorum
![]() NEREDEN TANIYORUM SENİ? Hangi zamandan Hangi mekandan Tanıyorum seni. Hangi dünyadan Hangi millettendik O zaman? Nerede döktük Gözyaşlarımızı, kanlarımızı? Nerede aşık olduk birbirimize? Nerede el ele verdik Son nefesimizi? Nerede doğduk? Nerede doğurduk Yeni hayatlar birlikte? Nereden tanıyorum seni? Gözlerin neden tanıdık böyle? Sevgin neden bildik böyle?
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Sende mi Brütüs dememiş olabilir mi Sezar? Belki de sen de mi @malina demiştir.
Merdivenlere yığılırken....
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
once maskeleri takti yuzumuze zaman,sonra teker teker aldi,her an...
ikiside cok iyi,ikincisi daha da anlamli olmus(yanlis anlasilmasin,su an ki durumumu anlatir gibi,oldugundan sanirim) kalemine/yuregine saglik. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
Sütün kaymağı sütten olur. Öz ne ise kabukta o'dur. Cevizin içinden karpuz çıktığı görülmüş mü? Ya ceviz çıkar ya da fos... Ortaya bir kaymak sunmuşssun...Süt kaymağı. @oky can "tarzım değil" demiş. ikinci bir kaymak sunmuşssun... yoğurt kaymağı. @oky can almış kabul etmiş sonuçta yoğurdun kaymağı da sütten. Farkında olmadan kireç kaymağı yiyenler var ki... @oky kaymak sevmiyorum deyip de yorma beni ![]() (süt,kaymak,ceviz....ağzım sulandı) |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!