|
|
#1 (permalink) |
|
ilk , belki de son şiirim
merhaba. şiir okumayı severim ama yazmak konusunda pek yeteneğimin olduğu söylenemez. ilk defa şiir yazasım geldi böyle hece ölçüsüne dikkat etmeden birşeyler karaladım.. şiir adı // başlıksız gidişinin ertesi günü uyandım seni düşünmeden ya da düşünmek istemeden bilmiyorum belki beklemiyordum bunu senden ama bitti , birşey gelmez elden seni sevmiştim , ya da seni sevmeyi "ekmeği tuza banıp , banıp yer gibi" herneyse , bilmiyorum sana neden dön demediğimi ama kapı açık , istediğin zaman girebilirsin içeri çünkü ben hala seviyorum seni ve hiç istemiyorum sensizliği eskisi gibi... gözlerin mi var hâla gözlerimin ucunda ? bilmiyorum o bakışın neden hep aklımda ? ya da canım demen neden kulağımda ? of..bütün bu olanlar kaderimde mi ? sen misin kaderim yoksa ? herneyse şu an göremesem de seni hissediyorum iyisin lütfen kendine dikkat et umarım emin ellerdesin emin ellerden tek dileğim , değerini iyi bilsin çünkü sen yeri doldurulamayacak tek kişisin // n.kaplan
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!