Zoque.Forum
»
icerigi edebiyat olan hangi dergileri okur/takip edersiniz?
|
| Edebiyat Şiir, kitap, okuma önerileri; kendinize ait çalışmalara da yer verip sevdiğiniz kısa hikayeler üzerinde tartışabilirsiniz. İmza günleri, online okuma kaynakları, rastlanılan güzel yazılara, kritikleri ile birlikte bu bölüm içinde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
icerigi edebiyat olan hangi dergileri okur/takip edersiniz?
boyle bir konu var, Hangi dergiyi okuyorsunuz?.benim daha cok sormak/ogrenmek istedigim, icerigi edebiyat olan hangi dergileri takip ettiginiz,bir de cevap verirken dergi ile ilgili kendi dusuncelerinizi ve kisa bir bilgi yazarsaniz benim gibi takip edecek dergi arayan insanlara super olur...
bu arada yasasin fanzinler!tabii mercek altina aldiginiz fanzinleri de yazarsaniz sevinirim... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Re: hangi dergileri okur/takip edersiniz?
Semerkand - dini edebi ilim irfan dergisi
bence konuları seçmeyi biliyor bu dergiyi hazırlayanlar tasiye ederim herkese... birde Mostar okuyorum abone değilim arada bir bayiden alıyorum içerik olarak daha oturmamış denilebilir edebiyata fazla alakalı değil ama dünyaya bakmayı biliyor bu adamlar aynı sayı içinde hem yenşafak gazetesinden hemde aydınlık dergisinden yazara yer vermişlerdi şubat sayısında bence göz ardı edilmemesi gereken bir nokta ... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
hayvan - aylık paldır kültür dergisi
Daha çok felsefe, araştırma ve tarih içerikli.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Kitap-lık dergisini okuyorum. Yapı Kredi Yayınlarından çıkan bu dergi, her ay, keşke böyle bir konu işleseler dediğim konuları işlemesinden ötürü çok beğendiğim bir yayın.
Yanında hediye olarak verdiği ek dergiler ve-veya kitaplarda oldukça güzel. Kitap okumayı sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir dergi bence. Önermekteyim.... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Dreams
|
Byte,Chip,Elektrik dergilerini takip etmeye çalışırım...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Bir sene öncesine kadar bilgisayar dergilerini takip ediyordum. Şimdi kendimi kitaplara verdim. Dergi de neymiş. Pehhh.
![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Dergiler...
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!