|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Kitap Paylaşımı'na ne derseniz?
Katılıyorum ve destekliyorum.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sevemediğim kitapları bookcrossing (radikal işin payesinin kendine yontmadan, global sitesinden) üzerinden bir nevi takasa açmak keyif verir, ama önemsediğim kitaplarım elimin altında olsunlar isterim.
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
Sistem soyle calisabilir;
once ilgili bir bolum acilabilir forumda bir basliktan bu olayi kontrol ve takip etmek oldukca zor olacaktir. Mesala forumun adi "Kitap Paylasimi"* olur, uye o bolume paylasmak istedigi kitaba konu acar, kitab hakkinda dusuncelerini ve bilgi olarak tanitim yazisini - arka kapaktan olur vs. -. Kitabi odunc almak isteyen uyebasligi acan uyeye ozel mesajlar adres vb gerekli olan bilgileri yolladiktan sonra kitabi alan arkadas okur bitirir vs. ya kitabi sahibine yollar ya da sonra o basliktan devam edip baska bir uyeye yollayabilir... Tabii baska bir uyeye yollanmasina yine kitabin sahibi karar verir.Tabii olayin uzerinde biraz daha dusunulurse yukarda yazdiklarimdan daha iyi calisma sistemi olusturulabilir, yeter ki gonuller bir olsun. Ayrica bu tum arkadasin "Kitap okuma fakiriyiz" adli yaziya bi goz atmanizi oneririm. * Daha guzel baslik/isimler bulunabilir. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Ben de bugün tam bunu düşündüm konu açılmasından yaklaşık bir yıl sonra
Benim düşüncem şöyle anlaşan iki kişi kitapları karşılıklı değiştirir ve kitaplar artık yeni sahplerinin olur. Tek kargo parasıyla bir kitap daha okunmuş olur. Böyle bir bölüm olursa mesela ben değiştirmek istediğim kitap için bir konu açarım. O kitabı okumak isteyenler de ellerinde olan ve değiştirebileceği kitapları yazar. Anlaşma sağlanır ve ardından gökten üç elma düşer. Biri konuyu açan üyenin başına, biri kitabı değiştirmek anlaşan üyenin başına, biri de zoque'un başına
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!