Zoque.Forum
»
Tanıtım videoları ve reklam
|
| Elektronik İş Fikirleri Bu bölüm fark edilmiş bir potansiyeli hayata geçirilmek üzere adlandırılarak, tanımlanmasını sağlayan bölümdür. Özet ile bir iş fikrinin; adını, tanımını, amaçını, potansiyeli, muhtemel zorluklarına ait bilgiler tanımlanır. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
Tanıtım videoları ve reklam
Adı: Tantım videoları, ürün inceleme
Tanım: Çeşitli kategoriler altında (beya eşya, bilgisayar, ev eşyası akla gelecek her türlü ürün) sadece ürünlerin tanıtım videolarının ve ürün incelemelerinin yer alacağı bir video sitesi. Örnek 1: Yeni evleneceğim. Çeyizimi düzeceğim. Buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinesi, fırın, ütü, televizyon bunun gibi çok ev eşyası alacağım. Hangisini alacağım? En iyisi bunların hepsini bir arada marka marka gösteren, inceleyen bir site buluyum. Hepsi burdan editörler tarafından ince özelliklerine kadar incelenen ürünler arasından karar vereyim. Örnek 2: Laptop alacağım. Acaba en beğenilen laptoplar hangileri? Kullanıcılar laptopları hakkında ne diyor? Üff şimdi firma firma dolaşılmaz ki. En iyisi ben bir laptopların tanıtımlarının yapıldığı, üyelerin laptopları oyladığı yorumladığı bir site bulayım. Karar veririm. Örnek 3: Cep telefonu alacağım. Yüzlerce telefon var. Hangisini almalıyım? Acaba kampanya yapan bir firma var mı? Aslında örnekler nasıl bir site olduğunu özetliyor. Ama gene de siteyi biraz anlatayım: Ürünlerin incemelerine yer veren bu video sitesinde, firmalar kendi ürünlerinin de bu video sitesinde gösterilmesi talebinde bulunur. Ya firma kendisi bir tanıtım videosu çeker veya site editörleri bu ürünü tarafsız bir şekilde değerlendirerek bir tanıtım videosu çeker. video sitede yayınlanır. Yayınlanan videodaki ürün hakkında site kullanıcıları yorum yapar, oylar. Aynı zamanda video sayfasında ürünün satıldığı yerler ve kampanyalar hakkında reklam alınır. Hatta ürünün flashla hazırlanmış 3 boyutlu görüntüsüne yer verilir. Ve daha daha... Potansiyeli: Bahsetmeye gerek bile yok. Herkese hitap eden bir yapısı var. Motivasyon:
Muhtemel Zorluklar:
Alakalı yazılar:Türkiye'den Youtube Çıkar mı? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!