Zoque.Forum
»
Yeni Medya Oluşumu
|
| Elektronik İş Fikirleri Bu bölüm fark edilmiş bir potansiyeli hayata geçirilmek üzere adlandırılarak, tanımlanmasını sağlayan bölümdür. Özet ile bir iş fikrinin; adını, tanımını, amaçını, potansiyeli, muhtemel zorluklarına ait bilgiler tanımlanır. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Yeni Medya Oluşumu
Arkadaşlar,
www.24-7media.de tarzında, kendi konularında en iyi olduğunu düşünen (tevazuya gerek yok) arkadaşlarımla çalışabileceğim bir iş sistemi kurmayı düşünüyorum. İşin sahibi değil ama moderatörü olarak, gerek kendi sitem/işim gereği gelen işleri, gerekse de bu oluşum çerçevesinde ortaya çıkabilecek iş fırsatlarını, değerlendirmek amacındayım. Temel olarak, Tasarımcı ağırlıklı oluşturmayı düşündüğüm grupta, flash animasyon , action script, PHP altyapılarını da sağlayabilecek bir grup oluşturup, sektörde gerçekten iyi işlerin çıktığı bir oluşumu istiyorum. Çok yakında domaini duyurup, genel bilgileri oraya yazacağım. Arkadaşlar bu proje yapılan tasarım işinin gerçekten iyi ve ilgi çekici olarak yapılması amaçlı bir projedir. Ucuz eleman sağlama, çevreden iş toplama gibi saklı bir niyete sahip değildir. Tam tersine büyük değerli projelere imza atıp kazanımı arttırma amacı ön plandadır. Katılım için işini "çok iyi yapmak" dışında bir önşart olmamasına rağmen freelance çalışıyor olmak, şu an için İstanbul'da yaşıyor olmak, gerek toplantılar, ziyaretler, fikir geliştirme çalışmaları için daha büyük rahatlık sağlayacaktır. Ancak İstanbul dışındaki veya halihazırda şu an bir başka yerde çalışan arkadaşlara da kapı her zaman açık olacaktır. Konuyla ilgili fikirlerinizi buraya, referanslarınız, çalışma tarzınızla ilgili bilgileri şimdilik bana özel mesaj olarak atabilirsiniz. Çok yakında domain bilgilerini burada ve mesaj atan arkadaşlara mesaj ile duyuracağım. Bu konuyla ilgili konunun avantajları, dezavantajları , yapılabilirliği, yapılamazlığı konusunda fikri olan arkadaşlar çıkacaktır. Sadece yapmaya odaklanmış birisi olarak bu tarzdaki fikirlerinizi buraya yazmamanızı rica ederim. Çekirdek bir grup oluştuktan sonra zaten pek çok konu detaylı olarak karşılıklı konuşulup tartışılacaktır. Gerçekten hayranlık oluşturacak projelere imza atmak dileğiyle. Sevgiler... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!