|
|
#1 (permalink) |
|
|
flash intro
bizim ajans icin yapmis oldugum bir intro. ofline Page Rankingäsentationlarda baslangic introsu, dolayisi ile biraz büyük. biraz beklemeniz gerekiyor ve bir de süratli bir makine ile bakilirsa daha akici olabilir http://www.projectzone.de/download/workid.html simdilik sound yok, onuda yetistirmeye calisiyorum |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
Aptalca Bir şey söyliyecem ilk etapta
loading koysaydın keske ne kadar kaldı dıye merak etmeden alamadım kendımı (1.6 MB)efektleri çok begendim acıkcası yanma efektı cok sık olmus muzık te bayagı zorlanacagın kesın vurgulu bır ambient motifi çok iyi olur müzik için ; tek beğenmediğim kısım Workid yazısı en son gelirken 3 boyutlu halini tutmadım son kısım yanı oraya baska bir efek yerleştirebilirsin. cok ıyı bır flash calışması bence ; bşrlar !
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ah birde açılsa...
bunun türkiye kullanıcıları için bir "lite" versiyonu yok mu acaba son 20 dakikadır ekrana bakıyorum hiç bir hareket yok
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!