|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Php ile flashta güncel haber (news) bölümü oluşturmak?
Selam, PHP ile flashta güncel haber (news) bölümü oluşturmak istiyorum yanlız serverda SQL desteği yok dolayısı ile database olarak bir text dosya kulanmak durumundayım. Fakat database olarak bir text dosya kulandiğimda PHP den text dosyasina yazdirdiğim her yeni veri text dosyasinda bir alt satira yaziliyor ve flash da text dosyasindaki verileri yukaridan aşağıya okuyor dolayısı ile benim en son gönderdiğim (en güncel) haber en altta çıkıyor... Bu olayı bir türlü çözemedim. bu konuda yardımcı olabilecek olan herkeze şimdiden teşekkur ederim. Yapmak istedigim tarzda free olarak dağıtılan scriptler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Cevap yazan herkeze şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
evet yapmısh olabilirim ama PHP chalishiyor yani sorun flashin PHP yi basmasinda sanirim.
PHP dosyasını loadVariables ("haber.PHP", ""); komutu ile okutuyorum flasha burda mı bir sorun var acaba ? neyse elinizde bu türden bir ornek varsa bana gonderirseniz sevinirim. eskiden bir yerlerde gormushtum ama nerde acaba . arayinca bulunmaz zaten ...
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
www.flashkit.com dan istediğin kadar bulabilirsin
|