|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: demirbas
|
scrollbar gerekli
yaw elinde scroolbar olan bir forum üyesi yokmu yaw neredeyse 2 aydır scrollbar arıyorum aradağıma uyğun bir şey bulamadım. İstediğim özellikler şöyle: •benim makinemde olan font'u SWF de görünüp başka makinede bu font olmasabile görünsün •scrollbar mouse ile clickleyince tutup aşağı yukarı sürükleyebileyim •en önemlis birkaç scrollbarda farkettiğmi şey fla da çalışıker scrollbar ı aşağı yukarı yani özgün bir şekilde yerini değiştiriyorum. fakat scroolbarda yazı nekadar uzu olursa scrollbar okadar aşağı uzuyor bunun olmasını istemiyorum yani çok kalite bir şey benim istediğim ama elinde varsa böyle bir çalışma bekliyorum |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
http://www.ultrashock.com/flas/attac.../scrollbar.zip
Burada gelişmiş vede güzel bir örnek mevcut. Biraz inceledikten sonra istediğiniz yönde düzenleyebilirsiniz tahmin ediyorum. Kolay gelsin
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
@whitecrow yanılıyorsun;
Dynamic ve input textlerdede fontun flash içine gömülmesini veya gömülmesini sağlamak yine bizim elimizde. flash Mx'te Text properties ayarlarında 'Character' butonuna tıkladıktan sonra fontun tamamını, sadece sayıları, sadece büyük karakterleri, sadece küçük karakterleri veya sizin belirleyebileceğiniz bir karakter dizisinin flash içine gömülmesini sağlayabilirsiniz. (flash 5'te bu ayarlar text properties kutusunda direkt erişimde olmalı)
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
pixage arkadaşım bana gönderdiğin scrollbar bende var ultrashock daki bütün çalışmalar var flash kit deki scrollbarları bana yazmadan bir gün önce gezmiştim .
bana ultrashock dan gönderdiğin scrollbar kullanacaktım ama üstteki text 1 2 3 gibi ibareleri görünce olmayacak bu iş benim istediğim bunun gibi ama text 1 2 3 gibi şeyler olmayacak |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yapmayın be hocam... bu kadar üşengeç olmayın yaa...
alt tarafı butonları silip , butonlardaki aksiyonu sizin filminize göre düzenliyceksiniz. çok mu zor bunu yapmak. İsterseniz sizin yerinize biz yapalım işlerinizi ha ne dersiniz. Darılmaca gücenmece yok, ama bu kadar da üşengeç olmayın derim ben.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
pixage +1
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
yaw ondan değil be arkadaşım texti yükleyince scrollbar aşğı doğru uzuyor nekadar uğraştıysamda bunu halledemedim text 1 2 3 butonlarını kaldırdım ona lafım yok ama scrollbarın üstesinden gelemedim
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!