|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Matrix filmindeki gibi kamerayı kişi etrafında
Birçoğunuz belki şu flashta panoromic foto olayını duymuşunuzdur( örn: www.flashdersleri.com) , peki ya bunu bir nesne etrafında döndürebileceğimiz şekilde yapabilir miyiz? Aynen Matrix filmindeki dövüş sahnelerinde uygulanan çekimlerdeki gibi Bunu ben bi de bir belgeselde gördüm tek kelime ile "mükemmel". Hiç internette rastlamadım acaba var mıdır böyle bişey yapan site? Varsa ve biliyorsanız lütfen bilgilerinizi esirgemeyin dostlarım. Güç sizinle olsun...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: demirbas
|
tabiki yapabilirsin swift 3d programıyla en bilinen program bu bu programda filmini oluşturuyorsun ve export seçeneğiyle SWF yaptığın zaman fla nın içine import yapabilirsin adaha sonra iş action scriptlere kalıyor. site istiyorsan bilmiyorum ama bu programı arayıpta bulamıyorsan biraz beklersen sevinirim çünkü bu programın 3. versiyonu çıktı ve ben bunu türkçeleştirmesini yapıyorum yani biraz beklerseniz eline free bir program geçecek hemde ücretsiz
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Yardımların için çok saol
![]() Beklerim tabii ne demişler sabır erdemdir ama senden bir isteğim olacak bundan beni haberdar edebilirsen veya bu olayı takib edebileceğim şekilde beni yönlendirirsen sevinirim.... Sana kolay gelsin işinde ... Güç hepinizle olsun dostlarım...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
(galiba Electric Rain'in partnerleri arasinda henuz yer almayacak kadar yeni bir temsilciligi olarak) böyle bir kiyak yapmaniz programi üretenler dahil herkesi sevindirecektir.
ama isin bittiginde de burayi haber platformun olarak kullanmazsan seviniz.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!