|
|
#5 (permalink) |
|
|
bir yazıyı maskeleyerek yazının tamamının görünmesini ve maskeleyen cismin geçtiği yerlerde büyüteç görevi yapıyormuş gibi harflerin büyümesini sağlayabilirmiyiz?
bir sitede bu animasyonu banner olarak gördüm ama animasyonun maskelemeyle yapıldığından emin değilim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
eğer doğru anladıysam bahsettiin işlemi mask ile yapabilirsin. normal yazı altta bir layer olarak kalırken, başka bir layer'a yazının büyük halini, bahsettiin örnekte büyütecin içini yani, maskeleyerek istediin efekti oluşturabilirsin. flashzone.com'da konu ile ilgili bir tutorial ve örnek .fla bulman mümkün.
iyi çalışmalar.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
...
Medyasoft ta ders veriyorum
(www.medyasoft.com.tr) Adım Alemsah OZTURK İstanbulda... Website flash için egitim sitem yok maalesef(tembellik deyin...) Kitap , türkce birkac tane kitap var bildigim kadarıyla, Flash5 ile ilgili ActionScript kitabını vakit bulur bulmaz yazacagım . söz
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Slm
Sayın Alemşah Bey.Ben Samsun'da yaşıyorum ve adınızı daha önce medya softta sizden flash kursu alan bir arkadaşımdan duymuştum.Yaptığınız çalışmaları yakınen takip ediyorum.Böyle bir forumda birikimlerinizi bizlerle paylaşmanız beni sevindirdi.Bir sorum olacak;
http://www.cocukca.com adresindeki boyama oyunlarına benzer birşey yapmaya çalıştım ama renk seçimi yaptıramıyorum.Acaba örnek bir fla yı darkside_55@Hotmail.com adresine gönderebilirmisiniz.Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
örnek dosya
selamlar, bu boyama işleminin çok basit bir halini daha önce odaboya uygulamasına hazırlık amacıyla yapmıştım, fakat download etmeniz için servera upload edemedim. bu dosyayı isterseniz bana icq yada mail aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
iyi çalışmalar
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
bir örnek daha
birde flashkit'e baktım, orda da aynı mantıkla yapılmış bir örnek buldum, isterseniz ona da bir göz atabilirsiniz.
+ örnek +
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!