|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
festival var
iaf Istanbul festivalini belki ilgilenen arkadaşlar duymuştur.. ben bilmeyenler için bir kez daha söyleyeyim türkiye'de animasyon meraklılarını bir araya getirmeye çalışan yurtdışındaki diğer festivaller gibi (flashforward, BIAF, CaliforniaSun... ) olmayı hedefleyen bir etkinlik... azmettik ikincisini yapmaya çalışacağız.. bizimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi ve ilgilenenleri e-grubumuza davet ediyoruz.. animasyonu bir kültür yapmak dileğiyle bize katılmak için iafistanbul-subscribe@yahoogroups.com adresine mail atamanız yeterli.... http://www.iaf-istanbul.com |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
duymamistim, ama gayet güzel bir amac ve etkinlik
// sitede ki fontlar icin bir düzenleme yapilmasi gerek, tr karekterlerde sorun var, bazen gözardi edilebilecek bir sey ama burda fena bir yerde oluyor.. ve metin aynen söyle görünüyor bende.. yarma kurallari nelerdir... yarmaya kimler katilabilir vb.. // textler bir metin dosyasindan cagliyorsa UTF-8 formatinda kaydetmek global bir cözüm olabilir. SWF icinde ise birsey dememe gerek yok sanirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
tamam haklısın ancak o geçen senenin sitesi idi.. artık kimse onunla uğraşmıyor mazide kaldı o artık...
biz sitenin yeni tasarımı üstünde çalışıyoruz şimdi.. awn.com tarzı birşey hedefliyoruz en azından yapabildiğimiz ve vaktimizin yettiği kadar.. sonuçta hepimiz gönüllü olarak yapıyoruz bunu site veya organizasyon sırasında bie yardım edecek kişileri aramızda görmek isteriz yalnız belirteyim çooooooook yorucu ve sonunda, elinizde yaptığınız işin hazzı dışında birşey kalmıyor.. ama bize o da yetiyor
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!