|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Flash ve java menu sorunu
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Konuyu biraz daha acayim.
Ust tarafa jscript ve dhtml efektlerden yararlanarak top menu yaptim. Bu top menunun alt tarafina bir flash reklam koymak istiyorum. bu flash i ekledigimde ust tarafta bulunan menumun uzerine geldigimde ve aktif hale getirdigimde, menuler flash in alt tarafinda cikiyor. div ile dene ve zindex i degistir felan demeyin. Cunku sayfa 800x600 icin tasarlandi ve 1024 ve ustunde ortalattiriyorum. Bu yuzden div kullanamiyorum. Ondaki top ve left muhabbeti yuzunden. Otomatik olarak orlattiran div scriptleri felan kullan diyosanız da. Eger cidden kullandıysanız buraya ornegini gopndererek yardımcı olursanız sevinirim. Bu sorunu divden haric baska bir dıurum ile cozmemde cok zor sanırım. Su otomatik olarak divi ortalayan bi script varsa elinizde atarsanız iyi olur. Kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
arkadaşlar. menunuzun SWF nin altında kalmaması için yapmanız gereken aşağıdadır.;
<param name="wmode" value="transparent"> <param name="menu" value="false"> <embed src="ust_banner.SWF" quality="high" wmode=transparent menu=false pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="621" height="129"></embed></object> iyi çalışmalar |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!