|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
hareketli kaplan filmi gerek
bir firmanın logosu gereği, splash screen için kaplanın koşar halden duraksayarak ve dönüşerek firma logosuna dönüşmesini yapmaya çalışıyorum. nasıl yaparım? flash, premier, vs..? ayrıca bir de koşar halde kaplan, haydi kaplan olmadı çita falan bulmam lazım.. bu konuda da yardım rica ediyoruım. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
"Poser" da aslan var..
Saçlarını temizlersen kaplan olur.. Koştur babam koştur.. Gerçi DYP sitesi için at koşturacaktım ancak arka ayaklar canavar gibi koşarken ön ayaklar alakasız hareketler yapıyordu. Kasmadım. Sen bulursan bize de haber ver. Direkt flash exportu var. Flashtan da Shape ile logoya döndürebilirsin.. Kolay gele... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
bir site için at koşturmuştum,
üç tane vektörel at resmi buldum. Bunlar aynı açıdan ama koşarken yaptığı farklı hareketlere benziyodu. hepsinin rengini aynı yapıp, üzerlerinde biraz oynadıktan sonra, senkronuda ayarlayınca koştular. Kare kare bir animasyon oldu ama.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
bu iş bayağı zor yaw!
bi kere koşan kaplan bulmak mesele. çok miskin hayvanlar. yatan kaplan olsa, zebil; ama koşan kaplan.. koşan çita falan olsa.. bende çita bulayım da kaplana benzetirim olayına girecektim. bulduğum filmler kalitesiz. filmi bulduk iyi kötü, üzerinde oynaması, bi de çitayı kaplana çevirmesi... bu iş beni aşar abi. görüntüden vazgeçtim, ben çizgi resim bişeyler arayayım.. o da olmadı birisine 3-5 kare çizdirtiveririm 20-30 milyona. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
zaman var, yani amcamlar beni bekliyor
![]() web sayfasını yaptım, giriş için koşan kaplan resminde takıldım. bu arada iyi bir gif'de buldum. çizgi resim bişey.. http://www.komsan.com.tr/catrun.gif gerçi koşan kaplan değil ekdi ama olsun, aynı familyadan ne de olsa
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!