|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
şahsen ben flax ve swish'i kullandım ama swfx için bişi diyemicem. sanırım swfx içlerindeki en iyisi. flax ta çok iyi fakat kendi fonları var ve başka font kullanamıyorsun font sayısıda 10 tane filan swish te de 3 - 5 tane efek var yani pek bir olay göremedim. ama swfx'te istediğin fontu kullanabilyorsun bildiğim kadarıyla ve de 250 ye yakın efekt var. swish 3d ye sölicek bişiyok çok iyi çünkü. vecta 3d den pek memlun kaldığımı söyliyemem. yada ben kullanamadım eheh
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
.......
swift 3d: 3d max te yaptığın efektleri flashta kullanabileceğin bir program gerci üc boyutlu yazılar yazıp bunları flasha aktarabilirsin swiftdede yapabilirsin ama uzun sürüyor bu yüzden 3d maxte yapıp importla swift de acmak en iyisi aslında konu biraz karıstı kısaca swift 3d flashta 3boyutlu resim ve yazı efektleri yapabileceğin bir program
)yardımcı programlar: swiffer: SWF dosyalarının protect tagını siliyor xena: exe olarak hazırlanmış flash animasyonlarını swfye ceviriyor zeus: swflerin icindeki layerlari ayrı birer SWF dosyaları olarak cıkarıyor hercules: swflerin icindeki animasyonları ayrı birer SWF olarak cıkarıyor action script viever: swflerin icindeki action scriptlerini gösteriyor (kesinlikle kullanın)
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
haaa. birde unutmadan, flashjungle denilen bir programda. flashta hazırladığınız animasyonları tanıtım cd leri için hazır hale getiriyor. aoutorunlar gibi (inşallah doru yazmışımdır) ve aynı şirketin birçok ürünü var SWF lerden scrensever yapmaya yarayan ve daha çok çeşitli programlar aklıma gelmediği için yazamadım kusura bakmayın.
|
|
|
#16 (permalink) |
|
bu programlari yapan sirketlerin adresleri ?
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
alternatif flash text effektleri:
http://www.flashkit.com/textfx/start.shtml hem online, hem belesh..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!