|
|
#1 (permalink) |
|
swf to exe
arkadaslar SWF dosyalarini exe'ye cevirmeye yarayan bir program ariyorum. free olmasi tercih sebebidir, cunku indiridigim trial programlar 10 gun bu isi yapiyor. farkli bir yontem bilen var mi bu tur dosyalari kolaylikla calistirmaya yarayan.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Eğer flash kullanıyorsan, projector dosyası olarak publish etmeyi denedin mi? Publish Settings'den(Kısayol= Ctrl+Shift+F12) Windows Projector(.exe) olarak direk exe olarak yayınlayabilirsin. Bunun dışında bana göre en iyi 3. parti yazılım Northcode'un SWF Studio'su http://www.northcode.com . Trial konusunda bence her Türk kullanıcının yaptığını yapmalısın. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: swf to exe
Alıntı:
Daha açık sormam gerekirse , müşterimin bilgisayarında "flash 8 R22" gibi bi hata verdi , exeyi çalıştıramadım , acaba bu durum müşterimin pcsinden mi kaynaklanmıştır yoksa sürekli karşılasabilecegim bi durum mu ? |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: swf to exe
Hiç karşılaşmadığım bir hata. Exe'ye çevirdikten sonra player konusunda herhangi bir hata vermemesi gerekirdi. Çünkü exe'ye çevrilirken flash player da exe dosyasının içerisine gömülür.
flash CS3 ile exe'ye çevirmeyi deneyin. Bunun yanında exe'ye çevirmek için ZINC programını öneririm. Exe'ye çevirirken istediğiniz tüm ayarlamaları yapabilirsiniz. Icon değiştirme, pencere stili ayarlama, system tray'de gösterme vs. şeklinde bir çok güzel özelliği var. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!