|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Flash içine txt den aktarılan yazı problemi.
MErhaba, Sorunum tam olarak şu. flash içine txt den yazı aktarmak istiyorum bir yerlerden bişeyler buldum ama olmuyor ya yanlış yada ben beceremiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Flash içine txt den aktarılan yazı problemi.
Benim de bununla ilgili bir sorunum vardı. Fakat benim sorunum flash' a txt aktarmada değil, aktarılan txt içindeki yazıyı HTML kodu ile şekillendiremiyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- text="bla bla bla bla blah <a href="www.mysite.com"><font color="ff0066">tıklayınız</font color></a> blah blah blah."; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kodunu yazdıktan sonra SWF içinde doğru çalışmıyor. Doğru çalışmayan kısmı ise <a href></a> arasında kalan kısımdan sonraki kısım (blah blah blah kısmı yani). Anladığım kadarıyla </a> kısmı etkisiz kalıyor. Ama nasıl kapatacağım kodu onu bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olansanız, çok sevinirim. p.s = flash içinde "variable name= text" olan dinamik yazıda HTML olarak algılama tuşunu (adı neyse şimdi tam hatırlayamıyorum) aktive ettim . |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
text="bla bla bla bla blah <a href='www.mysite.com'><font color='ff0066'>tıklayınız</font color></a> blah blah blah."; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- şeklinde " yerine tek tırnak koyup denediniz mi ? Ayrıca bla bla blah kodu nedir? Standart desteklenen bir HTML kod mu? Düz yazıysa en garantisi <p> </p> bloğu içinde yazıp denemelisiniz.
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
Blah bla blah dediğim kısmı düz yazı.Tek tırnak koyup denemedim, bugün denicem. Yardımların için çok teşekkürler, olursa forumda bunu belirticem. (Olmazsa da belirtirim )
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Text dosyasında değişken oluştururken, tırnak işaretleri ve noktalı virgül kullanılmaz. Metni olduğu gibi yazarak değişkeni tanımlayabilirsiniz.
Alıntı:
@Miolnir'e küçük bir not : <font color="ff0066"> etiketi HTML kullanımında </font color> şeklinde değil </font> şeklinde kapatılır, hatanın sebebi bu olabilir. ![]() Örnek dosyayı ekte bulabilirsiniz.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!